După 25 de ani de la succesul din "Singur Acasă", Macaulay Culkin îşi reinterpretează personajul - VIDEO

După 25 de ani de la succesul din "Singur Acasă/Home Alone", actorul Macaulay Culkin îşi reinterpretează personajul într-un scurtmetraj. Macaulay Culkin joacă rolul lui Kevin McCallister la 25 de ani după peripeţiile din seria "Home Alone", informează The Telegraph.

8331 afișări
Imaginea articolului După 25 de ani de la succesul din "Singur Acasă", Macaulay Culkin îşi reinterpretează personajul - VIDEO

După 25 de ani de la succesul din "Singur Acasă/Home Alone", Macaulay Culkin îşi reinterpretează personajul într-un scurt metraj - VIDEO

Noua serie de pe internet îl aduce pe Macaulay Culkin într-o parodie a rolului care l-a propulsat în lumea Hollywood-ului în anii '90. Seria "Home Alone" l-a adus pe ecranele mondiale pe Macaulay Culkin, un copil de 8 ani care se trezeşte singur în casă chiar în pragul Crăciunului. Dincolo de ideea de a-şi pentrece singur sărbătorile, personajul Kevin ţine piept cu brio şi unui grup de spărgători de case care îi fac o "vizită" mai puţin plăcută, pentru ei.

După 25 de ani, actorul Macaulay Culkin pare să fi adus personajul, Kevin McCallister, înapoi la viaţă - de data aceasta ca un proaspăt adult.

Acum, la vârsta de 30 de ani, Kevin lucrează ca şofer pentru serviciul DRYVRS, o companie care seamănă cu Uber.

Scurt metrajul difuzat pe internet nu a fost sancţionat de către studioul din spatele filmul original, care a tratat totul ca o parodie de sărbători. 

În cele 5 minute ale video-ului, personajul lui Culkin respinge un apel de la mama sa şi îşi aminteşte de cel mai de neuitat Crăciun. "Eu încă mai au coşmaruri" este una dintre replicile actorului.

"Toate de unul singur, timp de o săptămână. A trebuit să apăr casa mea de doi invadatori psihopaţi. Am fost doar un copil, încă mai am coşmaruri despre acest tip ciudat chel, încă mă urmăresc", relatează în scurtmetraj adultul Kevin.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, filmuleţul a făcut un număr de peste 5,5 milioane de vizualizări. Puteţi urmări mai jos scurt metrajul în întregime. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici