După „Balena albastră”, un nou JOC MORTAL devine viral pe Facebook. Ce sunt puşi să facă minorii

După „Balenă albastră”, un nou JOC MORTAL devine din ce în ce mai viral pe Facebook! Uite ce a păţit o fetiţă care a întrebat pe contul ei „Cum pot să devin o zână?”

31061 afișări
Imaginea articolului După „Balena albastră”, un nou JOC MORTAL devine viral pe Facebook. Ce sunt puşi să facă minorii

După „Balena albastră”, un nou JOC MORTAL devine viral pe Facebook. Ce sunt puşi să facă minorii

Cu toţii aţi citit probabil despre morbidul joc „Balena albastra”, care face din ce in ce mai multe victime in randul adolescentilor.

O nouă activitate de acest gen devine virală pe reţelele de socializare din Rusia, şi a facut deja o victimă. Copiii de vârste fragede, în special fetele, sunt învăţaţi cum să devină zâne, scrie BM.

Iată ce mesaje primesc minorii racolaţi de către răufacatori:

„Vrei sa devii o zana? Acum este foarte simplu, nu trebuie decat sa urmezi aceste instructiuni. La miezul noptii, atunci cand toata lumea doarme, ridica-te din pat, da roata camerei de trei ori si spune fraza magica. Ulterior mergi la bucatarie dar ai grija ca nimeni sa nu te observe, altfel magia nu isi va face efectul. Deschide gazul de la toate arzatoarele aragazului, dar nu il aprinde, nu vrei sa te arzi nu? Dupa ce ai facut asta lasa usa deschisa si mergi la culcare. Gazul magic va veni la tine, tu il vei respira in somn, iar dimineata, cand te vei trezi, vei observa ca te-ai transformat in zana. Vei fi zana focului!”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici