Duran Duran îşi va promova noul album pe Broadway

Grupul muzical britanic Duran Duran, care făcea furori în anii '80, va susţine nouă spectacole muzicale pe Broadway, în luna noiembrie, în care îşi va promova cel mai recent album, "Red Carpet Massacre", programat pentru lansare pe 12 noiembrie, informează variety.com.

1 afișare
Imaginea articolului Duran Duran îşi va promova noul album pe Broadway

Duran Duran îşi va promova noul album pe Broadway

Membrii trupei Duran Duran vor cânta, în timpul concertelor susţinute la teatrul Ethel Barrymore de pe Broadway, toate melodiile de pe cel mai recent album al lor, "Red Carpet Massacre", dar şi hituri mai vechi.

Acestea sunt primele concerte susţinute de Duran Duran înainte de lansarea albumului.

Spectacolul nu poate fi un candidat la premiile Tony pentru că nu a fost pus în scenă în perioada de timp care precede în mod tradiţional nominalizările.

Este un eveniment neobişnuit, dar nu singular ca trupe de dans sau muzicale să susţină spectacole pe Broadway pe perioade limitate de timp.

Duran Duran a fost fondat în Birmingham, în 1978, şi a devenit celebru cu hituri ca "Rio", "Hungry Like a Wolf", "Save a Prayer" şi "Wild Boys", având zeci de milioane de albume vândute în lumea întreagă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici