Dustin Hoffman promovează un canal de televiziune britanic

Actorul Dustin Hoffman este protagonistul unui spot publicitar pentru canalul de televiziune britanic Sky Atlantic, în care vedeta vorbeşte despre arta de a spune o poveste, informează Brand Republic.

19 afișări
Imaginea articolului Dustin Hoffman promovează un canal de televiziune britanic

Dustin Hoffman promovează un canal de televiziune britanic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primul serial TV în care apare Hoffman, "Luck", va fi difuzat de Sky Atlantic la finalul acestui an. De asemenea, canalul TV, lansat oficial pe 7 ianuarie, va difuza producţii marca HBO.

Reclama TV în care apare Hoffman a fost creată de Sky Creative. Partea de media planning and buying a fost administrată de agenţia MediaCom.

"Am vrut o colaborare cu un actor foarte talentat pentru o campanie de marketing care să reflecte puterea unei poveşti bine spuse", a declarat Naomi Gibney, director de marketing şi comunicare la Sky Networks.

În octombrie anul trecut, BSkyB şi-a anunţat intenţiile de a lansa Sky Atlantic, un post dedicat programelor de divertisment britanice şi americane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici