Dustin Hoffman va juca rolul unui poliţist pensionar, într-o dramă independentă

Actorul american Dustin Hoffman va juca rolul unui poliţist pensionar în drama independentă "Barney's Version", inspirată din ultimul roman al scriitorului şi scenaristului canadian Mordecai Richler, nominalizat la premiul Oscar, informează variety.com.

38 afișări
Imaginea articolului Dustin Hoffman va juca rolul unui poliţist pensionar, într-o dramă independentă

Dustin Hoffman va juca rolul unui poliţist pensionar, într-o dramă independentă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alături de Dustin Hoffman, în film va apărea actorul Paul Giamatti, iar Robert Lantos va fi producătorul acestui proiect, prin intermediul companiei sale de producţie, Serendipity Point.

Richard J. Lewis va asigura regia, pe baza unui scenariu adaptat de Michael Konyves.

Filmările vor debuta pe 17 august, la Roma.

Dustin Hoffman, care a jucat recent în filmul "Last Chance Harvey" (în 2008), va interpreta rolul unui poliţist pensionar, tatăl personajului principal din film, care a dus o viaţă nechibzuită, marcată de trei divorţuri, doi copii şi de eticheta de "suspect" în cazul dispariţiei misterioase a unui prieten.

Două dintre romanele scrise de Mordecai Richler au fost adaptate pentru marele ecran - "The Apprenticeship nof Duddy Kravitz" (1974) şi "Joshua Then and Now" (1985), ambele produse de acelaşi Robert Lantos.

Paul Giamatti, în vârstă de 42 de ani, a avut mai mult roluri secundare la Hollywood, precum cele din peliculele "Truman Show" (1998) şi "Negociatorul" (1998), reuşind să se remarce în 2004 graţie comediei "In vino veritas/ Sideways" (2004), pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar.

Dustin Hoffman şi-a câştigat celebritatea datorită rolului studentului timid, îndrăgostit de o femeie matură, în filmul "Absolventul", care i-a adus şi prima nominalizare la Oscar, în 1967. Au urmat apoi roluri memorabile, printre care s-au numărat cel al ratatului din "Cowboy-ul de la miezul nopţii" (1969), al travestitului din "Tootsie" (1982), al tatălui nevrotic din "Kramer contra Kramer" (1980) şi al autistului din memorabilul "Rain Man" (1988).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici