DVD cu concertul lui Jimi Hendrix din 1967

Un DVD cu imagini din concertul incendiar susţinut de Jimi Hendrix la ediţia din 1967 a Festivalului Pop de la Monterey va fi lansat de Universal Music pe 16 octombrie, informează Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului DVD cu concertul lui Jimi Hendrix din 1967

DVD cu concertul lui Jimi Hendrix din 1967

"The Jimi Hendrix Experience Live At Monterey" va cuprinde materiale incendiare, precum primul single al lui Hendrix, "Hey Joe", dar şi cover-uri după "Killing Floor", melodia lui Howlin' Wolf, şi "Like a Rolling Stone" a lui Bob Dylan.

Odată cu DVD-ul, concertul va fi lansat în formatele CD şi LP. CD-ul va cuprinde şi melodia "Can You See Me", un moment special, pentru că operatorii prezenţi la acel concert şi-au închis camerele, astfel încât nimeni nu a filmat acest moment.

Pe DVD au mai fost incluse interviuri ale artistului care nu au mai fost difuzate până în prezent şi fotografii rare.

La Monterey, Hendrix a cântat după trupa de rock britanică The Who. Pete Townshend, solistul trupei, s-a luat la harţă cu Hendrix în spatele scenei pentru că nici unul nu voia să cânte după celălalt. Cei doi au dat cu banul pentru a decide ordinea intrării pe scenă. După concertul trupei The Who, Townshend şi-a spart chitara, iar după propriul concert, Hendrix şi-a incendiat instrumentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici