E.M.I.L. sărbătoreşte 10 ani printr-un concert special şi lansarea unui documentar

Trupa E.M.I.L. sărbătoreşte 10 ani de la înfiinţare printr-un concert special, organizat în Club Fabrica, şi prin lansarea unui DVD documentar, intitulat "E.M.I.L. - 10 ani de abuzuri, excese ş imoralităţi", care reuneşte cele mai improtante momente din viaţa formaţiei.

43 afișări
Imaginea articolului E.M.I.L. sărbătoreşte 10 ani printr-un concert special şi lansarea unui documentar

E.M.I.L. sărbătoreşte 10 ani printr-un concert special şi lansarea unui documentar

Înfiinţată în martie 2000, trupa E.M.I.L. împlineşte, în primăvara acestui an, 10 ani şi sărbătoreşte evenimentul printr-un concert de aproximativ trei ore, dedicat fanilor.

Concertul aniversar va avea loc pe 24 aprilie, în clubul Fabrica din Bucureşti, şi marchează reîntâlnirea dintre E.M.I.L. şi fani. Alături de cei cinci E.M.I.L.-i - Sorin, Stoi, Gabi, Barbu şi Piti -, pe scena din Fabrica vor urca invitaţi surpriză şi prieteni ai formaţiei, care le-au fost alături timp de 10 ani.

Tot pentru a celebra 10 ani de la înfiinţare, E.M.I.L. pregăteşte ceva cu totul şi cu totul special fanilor. Astfel, pe 24 aprilie, trupa va lansa un DVD "E.M.I.L. - 10 ani de abuzuri, excese şi imoralităţi". Pe DVD se vor regăsi cele mai importante momente din viaţa formaţiei, puse cap la cap într-un documentar de o oră şi jumătate.

E.M.I.L. abordează, ca gen muzical, punk-rockul, cu influenţe ska, reggae, dub, pe piaţă fiind disponibile trei materiale discografice ale trupei: EP-ul "Cocktail verde", apărut în martie 2003, "Rom, fum şi vanilie", apărut în noiembrie 2005, şi "Ştiu, ţi se pare absurd...", lansat în iulie 2009.

Recent, trupa a încheiat turneul de promovare a celui mai recent material discografic - "Ştiu, ţi se pare absurd..." -, prezentat de E.M.I.L. la Constanţa, Timişoara, Reşiţa, Bacău, Iaşi, Sibiu, Cluj-Napoca şi Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici