Eagles şi-a lansat primul album de studio din ultimii 28 de ani

Trupa americană de rock Eagles şi-a lansat, luni, primul album de studio din ultimii 28 de ani, "Long Road Out of Eden", cu un sound familiar, dar cu subiecte de actualitate, precum războiul din Irak, transmite Reuters.

2 afișări
Imaginea articolului Eagles şi-a lansat primul album de studio din ultimii 28 de ani

Eagles şi-a lansat primul album de studio din ultimii 28 de ani

"Veşti bune: Eagles nu s-au schimbat deloc. Veşti proaste: Eagles nu s-au schimbat deloc", este părerea publicaţiei Christian Science Monitor despre dublul album pentru care trupa a muncit şase ani.

Opiniile criticilor despre noul album au fost împărţite.

Revista Rolling Stone vorbeşte despre o "potenţială cumpătare care a atras atenţia asupra invaziei Irak-ului şi asupra consumerismului american. Publicaţia este de părere că albumul merită să fie cumpărat, în ciuda "rateurilor", "doar pentru titlul său".

Alte publicaţii nu s-au arătat impresionate de noul album Eagles: Guardian este de părere că albumul promovează "îngâmfarea muzicală la proporţii de neconceput".

Trupa speră că magia sa va funcţiona în continuare. "Greatest Hits 1971-1975" este cel mai bine vândut album din istoria muzicii din Statele Unite - aproximativ 29 de milioane de copii.

Eagles au vândut aproximativ 120 de milioane de albume în lumea întreagă.

Trupa, formată din Glenn Frey, Don Henley, Joe Walsh şi Timothy B. Schmit, a combinat pe noul album balade de dragoste şi comentarii sociale, atacând tot ceea ce înseamnă consumerism american", cultura "junk", politica externă şi jurnalismul. "Acoperirea media a acestui război (din Irak n.r.) a fost, în mare parte, inexistentă, cu excepţia lucrurilor pe care vor militarii să le auzim şi a celor pe care Casa Albă vrea să le auzim şi să le vedem", au declarat cei de la Eagles pentru publicaţia Billboard.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici