Echipa României şi cea a Mexicului, pe primul loc la "Dancing around the world"

Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, reprezentanţii României în concursul internaţional "Dancing around the world", care a avut loc duminică, s-au clasat pe primul loc, la egalitate, de această dată, cu echipa ţării gazdă, în cadrul competiţiei desfăşurate în Mexic.

3 afișări
Imaginea articolului Echipa României şi cea a Mexicului, pe primul loc la "Dancing around the world"

Echipele României şi Mexicului, pe primul loc la cea de-a patra ediţie "Dancing around the world"

Echipa României şi cea a Mexicului au încheiat la egalitate cea de-a patra ediţie a concursului "Dancing around the world", Andreea Bălan şi Petrişor Ruge demonstrând astfel că şi o ţară europeană poate concura la dans cu aşii Americii Latine, informează Pro TV.

România a oferit publicului una din surprizele serii, mama şi fratele lui Petrişor venind pe ringul concursului pentru a-l susţine.

Show-ul "Dancing around the world", care a debutat pe 4 noiembrie, se desfăşoară de-a lungul a şase săptămâni. Lupta se dă între echipele din nouă ţări în care s-a difuzat acest format.

Regulamentul competiţiei internaţionale este un pic diferit de cel naţional, în sensul că, dacă vreo echipă dintre cele nouă participante se clasează de mai multe ori între ultimele trei, poate fi oricând eliminată. Totul depinde de decizia subiectivă a juriului. Fiecare echipă primeşte în urma dansurilor un punctaj din partea juriului, iar echipele de pe ultimele trei locuri, indiferent de punctajul obţinut, primesc câte trei puncte fiecare. Echipa care are cel mai mare punctaj câştigă competiţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici