Echipamente muzicale în valoare de 36.000 de dolari, furate din casa solistului trupei Slipknot

Corey Taylor, solistul trupei rock Slipknot, a anunţat că o serie de echipamente muzicale în valoare de 36.000 de dolari au fost furate din casa sa din statul Iowa.

184 afișări
Imaginea articolului Echipamente muzicale în valoare de 36.000 de dolari, furate din casa solistului trupei Slipknot

Echipamente muzicale în valoare de 36.000 de dolari, furate din casa solistului trupei Slipknot (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei Des Moines Register, Corey Taylor a anunţat deja poliţia locală, precizând că două chitare care au aparţinut lui Paul Gray, basistul trupei Slipknot, decedat în mai 2010, se aflau printre obiectele care au fost furate, informează accesshollywood.com.

Taylor a spus poliţiei că îl bănuieşte pe un prieten ca fiind autorul furtului, comis în timp ce el se afla în turneu în Europa alături de soţia sa.

Cuplul a revenit în reşedinţa sa din oraşul Des Moines sâmbătă seară şi a raportat furtul în cursul zilei de duminică.

Unele dintre echipamentele muzicale au fost recuperate deja dintr-un magazin de instrumente muzicale.

Poliţia nu a făcut deocamdată arestări în acest caz.

Slipknot este o trupă neobişnuită din multe puncte de vedere. Inspiraţi de trupa Kiss, membrii grupului Slipknot poartă în public măşti şi salopete, fiind identificaţi fiecare cu ajutorul unui număr. Membrii acestei trupe apar pe scenă purtând măşti, se bat adeseori între ei şi se adresează fanilor cu apelativul "larve".

Una dintre cele mai renumite trupe ale genului metal, Slipknot, înfiinţată în 1995, a ajuns în fruntea clasamentelor muzicale din Statele Unite ale Americii, Australia, Austria, Canada, Finlanda, Noua Zeelandă, Suedia şi Elveţia cu cel mai recent album al său, intitulat "All Hope Is Gone", care a fost lansat în 2008. Trupa Slipknot a primit premiul Grammy în 2004, pentru piesa "Before I Forget".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici