Edith González va juca în "Inimă de ţigan"

Celebra actriţă mexicană Edith González revine în România, la invitaţia postului Acasă TV, unde va filma pentru telenovela "Inimă de ţigan", produsă de MediaPro Pictures şi difuzată de Acasă.

50 afișări
Imaginea articolului Edith González va juca în "Inimă de ţigan"

Edith González va juca în "Inimă de ţigan"

Actriţa supranumită şi "regina mexicană a telenovelelor" este foarte încântată de această nouă experienţă şi aşteaptă cu nerăbdare să onoreze invitaţia postului Acasă: "Sunt foarte emoţionată, foarte bucuroasă să mă întorc în România, vin din iubire pentru publicul român, care mi-a arătat atât de multă afecţiune mie şi fiicei mele, Constanza. Vă iubesc mult", a declarat Edith González.

Cu această ocazie, Acasă creează o premieră pe piaţa televiziunilor din România, întrucât este pentru prima oară când o vedetă de talie internaţională este invitată în mod special să joace într-o producţie 100% românească. Actriţa se pregăteşte pentru câteva zile foarte încărcate, care includ, bineînţeles, multe surprize pentru fanii ei.

În ciuda programului aglomerat de filmare pe care Edith îl are în Mexic pentru telenovela "Palabra de mujer", produsă de Jose Alberto Castro, actriţa a reuşit să aloce câteva zile filmărilor pentru telenovela "Inimă de ţigan".

Edith González va avea câteva apariţii speciale în mai multe episoade ale acestei producţii, care vor fi difuzate anul acesta, iar rolul pe care îl va interpreta a fost creat special pentru ea de scenaristele Simona Macovei şi Sorina Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici