Ediţie specială a unui festival la Bogata, după check-in-ul accidental dat de Snoop Dogg

Organizatorii unui festival de jazz au anunţat o ediţie specială în 3 aprilie la Bogata, judeţul Mureş, după ce rapperul american Snoop Dogg a dat check-in pe pagina sa de Instagram în Bogata şi nu în Bogota, Columbia, acolo unde se afla.

1692 afișări
Imaginea articolului Ediţie specială a unui festival la Bogata, după check-in-ul accidental dat de Snoop Dogg

Ediţie specială a unui festival la Bogata, după check-in-ul accidental dat de Snoop Dogg

Artişti precum Maria Răducanu, Jazzybirds, Les Nuages şi Danaga vor concerta la Bogata duminică, 3 aprilie, într-o ediţie specială a festivalului Jazz in the Park, au anunţat organizatorii.

Participanţii vor avea parte de concerte şi pot dona pentru amenajarea unui parc în comună, în condiţiile în care localitatea nu are niciun parc în prezent.

Rapperul american Snoop Dogg a adresat pe 19 martie, pe pagina sa de Facebook, un mesaj fanilor români, anume că va veni în România, anunţul acestuia apărând după ce cântăreţul a dat check-in pe pagina sa de Instagram în Bogata şi nu în Bogota,Columbia, acolo unde se afla, de fapt.

Deşi totul a pornit de la o greşeală, se pare că Snoop Dogg a fost impresionat de numărul mare al fanilor români care s-au grăbit să îi transmită mesaje de apreciere, pentru a reveni în România, unde a mai fost prezent, în 2008, cu ocazia unui concert.

„Le strig fanilor mei români, şeful dogg va veni în curând !!! ‪#‎visitbogata‬”, a scris rapperul american.

Artistul a postat, pe 14 martie, o fotografie pe Instagram şi, pentru a-şi anunţa fanii că a ajuns în Columbia, a vrut să dea check-in în Bogota.

Din greşeală, însă, Snoop Dogg a dat check-in în Bogata, Mureş, o comună cu 2.018 locuitori, conform recensământului din 2011.

După cum era de aşteptat, fanii artistului au început să-l ironizeze pe acesta, pe motiv că a încurcat Bogota, Columbia cu Bogota, Târgu Mureş: "uita-te la locatie :)))", au început să scrie românii pe Instagram imediat după postarea lui Snoop Dog.

Nu se ştie dacă artistul a priceput că a făcut o greşeală, "Fain la Mures, ha?!", "Bogota trebuia sa fie :))" dar cert este că ardeşenii i-au spus şi ceva pe limba lui: "We love you Snoop! sau "Hello from Borşa!"

După ce rapper-ul Snoop Dogg a comis o gafă amuzantă atunci când a încurcat locul unuia dintre concertele sale din Bogota, Columbia cu Bogata din România, comuna din Mureş a profitat de ocazia de a-şi face reclamă. Acum, comuna are şi un stie de prezentare care poate fi accesat la adresa bogata.com">www.visitbogata.com.

Calvin Cordozar Broadus Jr, născut pe 20 octombrie 1971, cunoscut după numele de scenă Snoop Doggy Dogg şi Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este "Reincarnated", apărut pe piaţă în aprilie 2013.

În septembrie 2008, Snoop Dogg a susţinut un concert la Arenele Romane din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici