Elefant din Seul, anchetat de poliţie

Poliţia sud-coreeană a deschis o anchetă în cazul unui elefant de la Grădina Zoologică din Seul, animalul fiind bănuit că ar fi aruncat o piatră în capul unei vizitatoare, potrivit presei locale.

59 afișări
Imaginea articolului Elefant din Seul, anchetat de poliţie

Elefant din Seul, anchetat după ce a aruncat cu o piatră într-o vizitatoare (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Victima a acuzat elefantul că a aruncat piatra cu trompa, în timp ce ea se plimba, luni, în Marele Parc de elefanţi.

Elefantul, în vârstă de 35 de ani, supranumit Taesani, ar fi luat cu trompa o piatră de dimeniuni mari şi a aruncat-o spre femeie, după ce aceasta s-a întors cu spatele.

Femeia, care a fost lovită în partea din spate a capului, s-a dus la poliţie, care a deschis o anchetă în acest caz.

Ancheta a început anevoios deoarece zona în care se presupune că a avut loc incidentul nu era supravegheată de camere de luat vederi.

"Chiar dacă doamna Kim spune că elefantul a aruncat în ea cu o piatră, este dificil de stabilit, pentru că nu există, în acest caz, nici mărturii, nici probe", a relatat o sursă apropiată anchetei, citată de cotidianul local.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici