Eleganţă culinară: Louis Vuitton lansează geanta de sendviş de 3000 $

  • Proiectată pentru a imita aspectul pacheţelului de hârtie pentru sendvişuri, geanta de lux de la Louis Vuitton este disponibilă într-o ediţie limitată.
  • Materialele de înaltă calitate, precum pielea de vacă şi însemnările emblematice, adaugă un farmec excepţional acestui accesoriu culinar extravagant.
4683 afișări
Imaginea articolului Eleganţă culinară: Louis Vuitton lansează geanta de sendviş de 3000 $

Sursa foto: Louis Vuitton

Louis Vuitton, renumitul brand de modă de lux, a lansat recent o geantă de sandviş extravagantă, evaluată la suma de 3.130 de dolari, scrie Pubity. Introdusă de artistul şi producătorul de muzică, Pharrell Williams, geanta este concepută pentru a imita aspectul unui clasic pacheţel de hârtie pentru sendviş din SUA. Cu toate acestea, luxul  vine sub forma materialelor, deoarece geanta este confecţionată din piele de vacă de calitate superioară, în culoarea iconică a celebrelor sacoşe de cumpărături Louis Vuitton.

Disponibilă pentru achiziţionare începând cu 4 ianuarie la magazinul mărcii din West Hollywood, geanta prezintă elemente distinctive precum inscripţiile proeminente ”Louis Vuitton” şi ”Maison Fondée En 1854”, împreună cu un sistem elegant de închidere în nuanţă de albastru. Partea superioară a genţii este inteligent concepută pentru a semăna cu aspectul îndoit al pacheţelului tradiţional de hârtie pentru sendvişuri. Funcţionalitatea nu este sacrificată în favoarea stilului, deoarece interiorul include un buzunar cu fermoar practic şi un buzunar dublu plat pentru a asigura o organizare convenabilă.

Această geantă extravagantă de sendviş a avut premiera pe podium în timpul primei colecţii a lui Pharrell Williams de pe Pont Neuf din Paris, în iunie anul trecut, unde modelele au prezentat cu mândrie accesoriul luxos sub braţe.

Louis Vuitton are o istorie de a se inspira din obiecte de zi cu zi obişnuite şi ieftine, transformându-le în declaraţii de modă de înaltă clasă. În 2007, casa de modă a lansat o geantă inspirată de sacoşele de plastic în carouri cunoscute la nivel mondial, iar în 2022 a prezentat o geantă în formă de cutie de vopsea, purtată pe umăr.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici