Elena Basescu a împlinit sâmbătă 30 de ani - VIDEO

Fost model, actual europarlamentar şi mereu fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu împlineşte 30 de ani. A venit de la Bruxelles alături de familie, iar tatăl ei a scos-o la un restaurant select din Herăstrau, la fel ca şi anul trecut, informează www.stirileprotv.ro.

66 afișări
Imaginea articolului Elena Basescu a împlinit sâmbătă 30 de ani - VIDEO

Elena Basescu a împlinit sâmbătă 30 de ani (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Elena Băsescu afişează la ieşirea din restaurant un aer tineresc. Poartă balerini, o fustă colorată şi o cămaşă albastră. Tatăl ei o ţine strâns lângă el, la fel şi pe soţia sa Maria. Au sărbatorit ziua Elenei în cadru restrâns. Asta pentru că mezina va pleca la Bruxelles, pentru că este euro parlamentar.

Citeşte mai multe despre cum şi-a sărbătorit ziua fiica preşedintelui pe www.stirileprotv.ro

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici