Elena Cârstea a povestit cum a murit sora sa mai mică, Sanda - VIDEO

Elena Cârtea a povestit, mirecuri, la Happy Hour, cum a murit sora sa mai mică, Sanda. S-a spus atunci că sora cântăreţei a murit la Revoluţie, fiind din întâmplare într-un loc unde s-a deschis focul. La Happy Hour, Elena Carstea a povestit însă altă variantă.

1093 afișări
Imaginea articolului Elena Cârstea a povestit cum a murit sora sa mai mică, Sanda - VIDEO

Elena Cârstea a povestit cum a murit sora sa mai mică, Sanda

Artista nu a crezut explicaţia dată de anchetatori fiind convinsă şi astăzi că Sanda a murit în urma unei răzbunări.

"Am asistat la autopsia surorii mele. Sora mea, Sanda, avea 28 de ani şi a murit asfixiată. Eu am asistat la autopsia ei pentru că nu am vrut ca părinţii mei să o vadă aşa, la morgă", a povestit Elena Cârstea la Happy Hour.

"Când am găsit-o avea degetele rupte şi cred că a fost torturată", a mai spus Cârstea.

"Sora mea a murit asfixiată. A fost o răzbunare pentru că ea avusese o relaţie cu un căpitan de vas, care fugise în străinatate cu vasul şi cu echipajul vasului", a declarat Elena Cârstea.

Artista a vrut să facă investigaţii cu privire la moartea surorii, dar, pentru că a primit ameninţări, s-a oprit.

"Mie nu mi-a fost teamă, pentru că, nu-i aşa, de câte ori poţi să mă omori? Părinţii mei m-au rugat să las lucrurile aşa pentru că le-a fost teamă să nu mă piardă şi pe mine. Moartea surorii mele i-a distrus: tata s-a îmbolnăvit şi a murit la puţin timp, iar mama a fost marcată pe viaţă".

Ani mai târziu, Elena Cârstea a adoptat-o pe fetiţa Sanda al cărei nume îi aminteşte de sora pierdută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici