Elena Udrea şi-a lansat colecţia de "traiste bucovinene" - VIDEO

Ministrul Turismului, Elena Udrea, şi-a lansat, luni, în emisiunea "Happy Hour" de la Pro Tv, colecţia de traiste bucovinene.

207 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea şi-a lansat colecţia de "traiste bucovinene"  - VIDEO

Elena Udrea şi-a lansat colecţia de "traiste bucovinene" - VIDEO

"Am promis că pe 19 aprilie, în prima zi de Paşte, voi purta o ie românească, tradiţională din Bucovina, un brâu din colecţia primăvară-vară 2009, şi traista Bucovina", a declarat Elena Udrea la Happy Hour.

Ministrul Turismului a spus că cei care vor fi de Paşte la malul mării vor avea parte de o surpriză de proporţii pentru că nu va fi singura îmbrăcată în acest stil tradiţional bucovinean.

"Deja am vorbit cu cei din Suceava să ne pregătească un prim transport către Bucureşti", a mai spus Udrea.

Toţi cei interesaţi să achiziţioneze traista bucovineana pot accesa site-ul Ministerului Turismului pentru a afla mai multe detalii despre magazinele care comercilaizează acest produs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici