Elton John a primit de la Eminem două jucării sexuale

Cântăreţul britanic Elton John a declarat într-un interviu recent că rapperul Eminem, cu care este bun prieten, i-a oferit drept cadou de nuntă, în 2005, două jucării sexuale ornate cu diamante, informează hiphopwired.com.

66 afișări
Imaginea articolului Elton John a primit de la Eminem două jucării sexuale

Elton John (Foto) a primit de la Eminem două jucării sexuale (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Multe persoane sunt la curent cu relaţia de prietenie dintre Elton John şi Eminem, însă foarte puţini sunt aceia care ştiu că rapperul din Detroit are foarte mult umor atunci când vine vorba de prietenul său britanic homosexual.

Elton John îl consiliază de mai mulţi ani pe rapperul Eminem, pe care îl ajută să îşi învingă depedenţa de droguri şi medicamente.

Într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, Elton John a povestit cum Eminem a dorit să îi mulţumească pentru acest ajutor într-o manieră insolită, oferindu-i drept cadou de nuntă două jucării sexuale.

"Eminem are şi un simţ al umorului extraordinar. Atunci când David (David Furnish, n.r.) şi cu mine ne-am căsătorit civil, el (Eminem, n.r.) ne-a trimis un cadou de nuntă. Într-o cutie, pe două perniţe din catifea, se aflau două jucării sexuale cu diamante", a declarat Elton John.

"A muncit foarte mult, iar faptul că a reuşit să învingă aceste probleme l-a schimbat foarte mult", a adăugat artistul britanic.

Eminem a apelat la o cură de dezintoxicare în 2005, în încercarea de a-şi trata dependenţa de somnifere. "Nu e niciun secret că am avut o problemă cu drogurile", a spus el ulterior, precizând că lua între 10 şi 20 de pilule Vicodin pe zi, dar şi Valium şi Ambien, în cantităţi atât de mari încât nici el nu mai ştia ce lua.

Elton John a avut de asemenea probleme cu drogurile de-a lungul carierei sale, declarând ulterior că acestea l-au făcut "tupeist" şi "arogant" înainte să se vindece.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici