În cea mai nouă piesă a sa, Eminem îi critică pe cei care nu poartă mască de protecţie

Eminem a lansat, vineri, o piesă nouă alături de Kid Cud, "The Adventures of Moon Man & Slim Shady". În noua melodie, rapperul abordează o serie de subiecte actuale, de la oameni care refuză să poarte măşti până la brutalitatea poliţiei.

315 afișări
Imaginea articolului În cea mai nouă piesă a sa, Eminem îi critică pe cei care nu poartă mască de protecţie

În cea mai nouă piesă a sa, Eminem îi critică pe cei care nu poartă mască de protecţie

Cei doi au lansat pentru piesă un videoclip animat, care îi prezintă pe Kid Cudi şi Eminem drept luptători sau supereroi.

Eminem îl critică pe preşedintele Donald Trump şi administraţia sa, dar şi pe cei care nu poartă mască de protecţie sau brutalitatea poliţiei în contextul morţii lui George Floyd.

La final, piesa anunţă alte două colaborări între cei doi artişti, spunând că „trilogia continuă”.

Eminem a lansat cel de-al 11-lea album intitulat "Music to Be Murdered By" în ianuarie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici