Eminem revine pe marile ecrane

Rapperul american Eminem va reveni pe marile ecrane, după o pauză de şapte ani, în filmul SF intitulat "Shady Talez", ce va fi realizat în variantă 3D şi produs de D.J. Classicz/ Davis Entertainment, informează screendaily.com.

17 afișări
Imaginea articolului Eminem revine pe marile ecrane

Eminem revine pe marile ecrane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

D.J Classicz/ Davis Entertainment este o companie de producţie cinematografică înfiinţată sub forma unui parteneriat între John Davis, producătorul filmului "Eu, Robotul", şi producătorul-scenarist Dallas Jackson.

Cântăreţul american, care a jucat în 2002 în filmul "8 Mile", va fi şi producătorul acestui proiect cinematografic, alături de John Davis, Dallas Jackson şi Kevin Grevioux, scenaristul filmului "Lumea de dincolo/ Underworld".

Scenariul filmului va fi scris de Kevin Grevoux şi Dallas Jackson.

Potrivit presei americane, "Shady Talez" va fi o combinaţie între "Zona crepusculară/ The Twilight Zone" şi "Creepshow", două îndrăgite seriale SF americane cu profunde accente de dark-cinema.

Proiectul "Shady Talez" va fi adaptat nu doar pentru marele ecran, ci şi în presa scrisă, producătorii lui urmând să lanseze, în 2010, o serie de patru volume de benzi desenate, ce va fi publicată de Marvel Icons.

Eminem şi-a lansat, în prima parte a anului, noul său album, intitulat "Relapse", acesta fiind primul material al rapperului din ultimii patru ani.

Precedentul album al lui Eminem a fost "Curtain Call: The Hits", lansat în 2005, care s-a vândut în 2,9 milioane de copii în Statele Unite, conform Nielson SoundScan. "Encore", din 2004, s-a vândut în 5,1 milioane de exemplare.

Eminem a încercat, în ultimii ani, să lupte împotriva dependenţei de droguri, fiind internat în repetate rânduri în clinici de dezintoxicare. În plus, rapperul a divorţat, în decembrie 2006, de soţia sa, Kim, cei doi luptându-se în justiţie pentru custodia fiicei lor, a cărei tutelă este deţinută în prezent de cântăreţ.

Eminem a realizat, de-a lungul carierei sale, şase albume, care s-au vândut în 60 de milioane de exemplare în toată lumea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici