Eminem se pronunţă în favoarea căsătoriilor gay: "toţi ar trebui să aibă şansa de a fi în egală măsură nefericiţi"

Rapperul american Eminem, renumit pentru versurile homofobe din albumele sale din trecut şi pentru disputele lui cu organizaţiile pentru drepturile homosexualilor, a revenit la sentimente mai bune faţă de această minoritate sexuală, declarându-se în favoarea căsătoriilor gay.

298 afișări
Imaginea articolului Eminem se pronunţă în favoarea căsătoriilor gay: "toţi ar trebui să aibă şansa de a fi în egală măsură nefericiţi"

Eminem se pronunţă în favoarea căsătoriilor gay: "toţi ar trebui să aibă şansa de a fi în egală măsură nefericiţi" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un interviu recent acordat publicaţiei britanice The Guardian, rapperul american a declarat că "toţi ar trebui să aibă şansa de a fi în egală măsură nefericiţi", informează nme.com.

Eminem este celebru pentru disputele sale din trecut cu organizaţiile pentru drepturile homosexualilor, provocate de versurile homofobe din piesele sale, rapperul declarând ulterior că acele versuri aveau doar un caracter de "satiră".

Riscând să se confrunte cu o serie de proteste care i-ar fi afectat atât imaginea, cât şi vânzările de discuri, rapperul american a promis că va renunţa la aceste versuri în timpul apropiatului turneu pe care îl va susţine în Marea Britanie. În interviul acordat cotidianului The Guardian, Eminem s-a pronunţat în favoarea uniunilor şi căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex.

"Dacă două persoane se iubesc, atunci, la dracu', de ce nu? Consider că toţi ar trebui să aibă şansa de a fi în egală măsură nefericiţi", a glumit muzicianul american.

În acest interviu, care va fi publicat duminică, 20 iunie, integral, în New York Times, Eminem a explicat noul său look: "Cred că m-am mai calmat puţin. Înfăţişarea mea generală este acum mult mai matură decât în trecut".

"Recovery", noul album de studio al rapperului Eminem, va fi lansat pe 21 iunie.

Eminem a realizat, de-a lungul carierei sale, şase albume, care s-au vândut în 60 de milioane de exemplare în toată lumea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici