Eminem şi-a lansat piesa "Survival" - VIDEO

Rapperul Eminem a lansat o nouă piesă, "Survival", care sugerează şi noua direcţie a viitorului album al cântăreţului, ce va fi lansat la sfârşitul acestui an.

968 afișări
Imaginea articolului Eminem şi-a lansat piesa "Survival" - VIDEO

Eminem (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cea mai recentă melodie lansată de artistul hip-hop a fost inclusă în jocul video "Call of Duty: Ghosts" şi s-ar putea să facă parte de pe noul său album, care va fi lansat la sfârşitul anului, informează contactmusic.com.

Unul dintre artiştii care au lăudat piesa lansată de Eminem este P. Diddy, care a scris pe reţeaua de socializare Twitter "că este o săptămână bună pentru hip-hop. Unul dintre cei mai buni rapperi, Eminem, a lansat o melodie".

Eminem, în vârstă de 40 de ani, a lucrat mult la continuarea albumului său din 2010 "Recovery", dar intenţiile sale pentru lansarea celui de-al optulea album nu au fost confirmate oficial.

Dr. Dre a confirmat că a colaborat cu Eminem la câteva melodii noi. El a declarat: "Em îşi termină proiectul. Iar pe mine m-a inspirat să mă întorc în studio şi să înregistrez noi piese".

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, şapte albume, care s-au vândut în 86,5 milioane de exemplare în toată lumea. După ce şi-a făcut debutul în actorie, în 2002, cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Albumul "Recovery" a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite în anul 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici