Emisiunea "Serviţi, vă rog! " revine la Pro TV

Emisiunea "Serviţi, vă rog!" revine la Pro TV, prima ediţie a show-ului fiind difuzată marţi, de la ora 20:15, şi miercuri, de la 20:30, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1471 afișări
Imaginea articolului Emisiunea "Serviţi, vă rog! " revine la Pro TV

Emisiunea "Serviţi, vă rog! " revine la Pro TV (Imagine: ProTV)

Din 23 şi 24 iulie, Nea Marin şi gaşca de vedete revin la Pro TV în noul sezon al show-ului "Serviţi, vă rog!", de data aceasta în staţiunea Mamaia. Mai aprig ca niciodată, Nea Marin agită bine de tot "cocktail-ul de vedete" din prima ediţie: Oana Zăvoranu, Răzvan Fodor, Mihai Bobonete, Diana Dumitrescu, Nini şi Sidia Sissoko sunt cap de afiş în spectacolul plin de muncă, petreceri şi confruntări spumoase.

Antrenat în stil spartan înainte de filmari, Nea Marin îşi aşteaptă primele "victime" la "Serviţi, vă rog!" cu un şantier pe care vedetele vor construi terasa Crema de la zero, cu tot cu montat, vopsit şi aranjat. Servirea clienţilor pe plajă şi "entertainment-ul" turiştilor, cărora li se pregăteşte câte un party tematic în fiecare seară, vor intra tot în atribuţiile vedetelor invitate. Acestea vor împărţi fluturaşi, se vor plimba cu carul alegoric prin toată staţiunea şi vor fi nevoite să facă rost de recuzită de la vechii lor prieteni, membrii echipei "CircoAquaticoBellucci"."Ca la zidul chinezesc se munceşte la noi", declară Nea Marin înainte de startul sezonului.

Răzvan Fodor, prezentatorul celui mai în vogă show culinar al momentului, "Masterchef", este, fără îndoială, cea mai chinuită vedetă: acesta va fi pus faţă în faţă cu cel mai mare coşmar al său, mulţimea. Dacă până şi pe soţia sa o refuză când este vorba de mers la cumpărături, Răzvan va trebui să promoveze petrecerile la mall cu toţi ceilalţi, însă va avea un atac de panică de toată frumuseţea: "Răzvan suferă de agorafobie, nu-i plac mulţimile, ştiam că o să-i fie greu, dar nu mă gândeam că iese atât de urât", spune Nea Marin.

Toată faleza va răsuna de chiotele şi horele încinse de vedete în seara "românească", însă petrecerea travesti va reuşi să încingă spiritele de tot şi să-l enerveze pe Mihai Bobonete, actorul din serialul de comedie "Las Fierbinţi". "Cărui bărbat îi place să se deghizeze în femeie? Iată că de data aceasta n-au avut de ales! Travesti - party ca la «Serviţi, vă rog!» n-a văzut Parisul! Cel mai încăpăţânat se dovedeşte Mihai Bobonete, o să vedeţi, cu el nu mă înţeleg de nicioculoare, însă până la urmă tot ca mine iese", spune Nea Marin, maestrul de ceremonii. Dornic să-i plătească "zbirului" datoria, Bobonete şi Fodor se vor alia împotriva lui şi vor pune la cale tot felul de năzdrăvănii care se lasă cu pedepse şi hohote de râs.

Cu sacii de gunoi în mână şi costumată în pirat, tăind bilete la circ: aşa o vor vedea telespectatorii pe Oana Zăvoranu în prima ediţie "Serviţi, vă rog!". Neobişnuită cu muncile fizice, Oana se va lupta din greu cu somnul: "E obosită, i s-au umflat picioarele, nu rezistă prea bine", spune Nea Marin, însă are noroc cu Răzvan, iubitul său, care o va scoate din încurcătură şi o va acoperi în faţa "tartorului" vedetelor.

Diana Dumitrescu, protagonista noii telenovele româneşti "Îngeri pierduţi", care va avea premiera la Acasă în această toamnă, îi va pune iarăşi nervii la încercare lui Nea Marin. "Anul trecut zicea că nu mai vine, acum spune că s-a întors pentru că mă iubeşte", spune Nea Marin. "Dar dacă nu stau cu gura pe ea, nu face ce îi spun". Actriţa va servi pe terasă, va aduna gunoaiele de pe plajă şi va face senzaţie în spectacolul de la circ, unde se dovedeşte extrem de curajoasă în faţa pericolelor "zburătoare şi răpitoare".

Sarea şi piperul le vor asigura, la propriu, foştii concurenţi de la "MasterChef", Nini şi Sidia Sissoko, care vor găti, vor construi şi vor demonstra că au aptitudini nu doar în bucătărie, ci şi pe ringul de dans. Nini o va lua la dans pe Oana Zăvoranu, dar va sfârşi prin a se certa cu ea la cuţite când aceasta îi pune la îndoială talentul gastronomic. Cei doi bucătari îşi vor delecta colegii de "suferinţă" cu cârnaţi la grătar şi mămăligă pe plajă, demonstrând că s-au adaptat perfect cerinţelor culinare de pe plaiurile mioritice.

Ce alte provocări vor avea de înfruntat vedetele şi cum se vor sfârşi aventurile acestora la malul mării, sub comanda lui "Chuck Norris al folclorului românesc", Nea Marin, telespectatorii vor putea vedea marţi, de la 20:15, şi miercuri, de la 20:30, în prima ediţie din noul sezon al emisiunii "Serviţi, vă rog!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici