Emma Watson vrea să joace în adaptarea controversatului roman "Fifty Shades of Grey"

Tânăra actriţă britanică Emma Watson, vedetă a francizei "Harry Potter", este interesată să joace în adaptarea cinematografică a controversatului roman erotic "Fifty Shades of Grey", al scriitoarei britanice E. L. James.

367 afișări
Imaginea articolului Emma Watson vrea să joace în adaptarea controversatului roman "Fifty Shades of Grey"

Emma Watson vrea să joace în adaptarea controversatului roman "Fifty Shades of Grey" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Emma Watson se numără printre actriţele avute în vedere de producătorii filmului pentru a interpreta rolul Anastasia Steele în această peliculă, potrivit thesun.co.uk.

Emma a spus însă că până în momentul de faţă nu i-a fost oferit acest rol, însă a precizat că ar lua în considerare acest rol, dacă ar fi "o poveste interesantă".

Emma Watson, în vârstă de 22 de ani, este conştientă că volumele din seria "Fifty Shades Of Grey" sunt "destul de vulgare", dar actriţa nu le-a citit încă.

Referindu-se la posibilitatea de a juca în "Fifty Shades of Grey", Emma Watson a spus: "Problema este că nu am citit încă niciuna dintre cărţi, pentru că nu am citit niciun scenariu (scris după acest roman, n.r.) (...) dar am auzit că este destul de vulgar. Însă dacă este vorba despre un rol interesant şi dacă povestea este interesantă, atunci voi lua în considerare o eventuală propunere de a juca în film - însă nu am primit încă nicio ofertă".

Recent, "Fifty Shades of Grey" a devenit volumul pentru adulţi care a ajuns cel mai repede la pragul de 1 milion de copii vândute.

Acţiunea romanului "Fifty Shades of Grey" se pretează polemicilor. Inspirată iniţial din cea mai în vogă idilă în rândul adolescenţilor din acest moment, cea dintre personajele Edward şi Bella din franciza "Twilight", cartea romancierei E. L. James ia o cu totul altă turnură. În Seattle, Anastasia Steele, o studentă în vârstă de 22 de ani şi încă virgină, cedează în faţa şarmului şi a practicilor sado-masochiste ale miliardarului Christian Grey.

Graniţa dintre erotic şi pornografic a devenit centrul unor polemici intense dincolo de Atlantic, unde vânzările au explodat. Volumele din trilogie au fost cenzurate în bibliotecile din comitatul Brevard din statul american Florida, din cauza conţinutului lor considerat inacceptabil. Alţii vorbesc însă despre apariţia unui nou gen literar, "mummy porn", destinat menajerelor în vârstă de până la 50 de ani, aflate în căutarea unei soluţii facile pentru a-şi condimenta căsniciile.

Pentru rolul Anastasiei Steele au fost vehiculate şi numele actriţelor Katie Cassidy şi Scarlett Johansson. Totodată, Angelina Jolie ar fi interesată să joace rolul principal în adaptarea cinematografică a romanului "Fifty Shades of Grey". De altfel, directorii studiourilor Universal Pictures, care realizează acest film, au anunţat că doresc ca Angelina Jolie să regizeze această peliculă, potrivit presei internaţionale.

Emma Watson a "absolvit" cu succes franciza "Harry Potter", putând fi văzută ulterior alături de Michelle Williams şi Kenneth Branagh în "My Week With Marilyn" şi fiind distribuită de Sofia Coppola în "The Bling Ring", aflat în postproducţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici