EMOŢIONANT: Povestea liliacului orfan, salvat după ce a fost abandonat de mamă - VIDEO

Lil'Drac, un liliac cu dimensiuni reduse, care a fost abandonat de mamă după naştere, a fost salvat de o organizaţie non-profit care se ocupă cu protejarea liliecilor.

1527 afișări
Imaginea articolului EMOŢIONANT: Povestea liliacului orfan, salvat după ce a fost abandonat de mamă - VIDEO

EMOŢIONANT: Povestea liliacului orfan, salvat după ce a fost abandonat de mamă - VIDEO

După ce a rămas orfan, el a fost preluat de Bat World Sanctuary. Conform respectivului ONG, liliacul a fost abandonat de mamă după ce grădina zoologică în care aceasta trăia a fost închisă, informează Huffington Post. Traumatizată că trebuia să se mute, ea şi-a părăsit puiul de liliac.

După ce a fost preluat de ONG, voluntarii au simulat, cu ajutorul unui tampon, limba unei mame, şi l-au învăţat să bea lapte printr-un material spumos.

În ultimul an, tot mai mulţi lilieci au fost salvaţi de la moarte după ce părinţii lor au fost ucişi. În ultima lună, aproape o sută de lilieci au scăpat cu viaţă în Australia după ce ciclonul Yasi i-a lăsat orfani.

În ianuarie, tot în Australia, alţi 130 de lilieci au fost salvaţi după ce părinţii lor au murit în urma inundaţiilor din Gold Coast.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici