Episodul 6 Game of Thrones, disponibil pe internet înainte de lansarea oficială, după ce HBO Spania l-a difuzat din greşeală

Episodul 6 din Game of Thrones a ajuns din greşeală pe internet. Este a doua oară când se întâmplă asta cu un episod din sezonul 7 GOT. Un reprezentant al HBO a declarat pentru Insider că nu ştie nimic despre această situaţie.

5084 afișări
Imaginea articolului Episodul 6 Game of Thrones, disponibil pe internet înainte de lansarea oficială, după ce HBO Spania l-a difuzat din greşeală

Episodul 6 Game of Thrones, disponibil pe internet înainte de lansarea oficială, după ce HBO Spania l-a difuzat din greşeală

Se pare că abonaţii serviciului de video la cerere HBO din Spania au putut vedea penultimul episod din seria 7, timp de o oră, apoi a fost retras de pe platformă, însă apucase deja să fie distribuit pe internet.

Episodul 6 a fost văzut prima oară în comunitatea Reddit /r/FreeFolk, unde userii au început să împartă imagini din noul episod. Apoi, mulţi utilizatori au raportat că un fan "Game of Thrones" a făcut livestreaming cu întregul episod pe Instagram.

Noul episod din "Game of Thrones" ar fi trebuit să aibă oficial premiera duminică, pe HBO. 

Săptămâna aceasta, poliţia din India arestat patru persoane suspectate că au difuzat înainte de lansarea oficială la nivel global, un episod din popularul serial fantasy "Game of Thrones", bazat pe romanele scriitorului american George R. R. Martin, potrivit BBC.

Trei dintre persoanele acuzate sunt angajaţi ai companiei Prime Focus Technology, iar alta, un fost angajat.

Prime Focus, o companie cu sediul în Mumbai, ce stochează şi procesează serialul HBO pentru site-ul de streaming online din India, Hotstar, a depus o plângere la poliţie. Serialul fantasy este deja cel mai piratat din istoria televiziunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici