Eroul care a lovit cu pumnii rechinul pentru a-şi salva soţia: „Pur şi simplu vezi şi reacţionezi, nu ai timp să analizezi”

  • O femeie a fost muşcată de rechin în timp ce făcea surf pe o plajă din Australia
  • Soţul său a salvat-o fără să se gândească o clipă că-şi pune viaţa în pericol
  • A lovit rechinul cu pumnii sub privirile şocate ale celorlalţi surferi din jur
3542 afișări
Imaginea articolului Eroul care a lovit cu pumnii rechinul pentru a-şi salva soţia: „Pur şi simplu vezi şi reacţionezi, nu ai timp să analizezi”

Eroul care a lovit cu pumnii rechinului pentru a-şi salva soţia: „Pur şi simplu vezi şi reacţionezi, nu ai timp să analizezi”

O femeie a fost atacată de un rechin pe coasta de est a Australiei, iar soţul ei a apărat-o lovind rechinul cu pumnii, relatează Associated Press.
 
Bărbatul a declarat că a fost o reacţie de moment şi nici măcar nu şi-a dat seama că-i salvează viaţa soţiei sale. 
 
Mark Rapley a acordat un interviu în care a povestit despre momentele inedite prin care a trecut. 
 
„Dacă nu era suficient de puternică, cred că o trăgea în apă”
 
„Şi cum a ajuns aici, a lovit-o cu putere şi a doborât-o, a aruncat-o de pe placa de surf. Pur şi simplu am văzut stropii aceia de apă şi am început să vâslesc din ce în ce mai repede pentru a ajunge la ea.
 
M-am dus spre ea, dar ea deja reuşise să se urce înapoi pe placa de surf. Aşa că, fix în momentul în care rechinul a prins-o de gamba dreaptă, eu eram la doi metri de ea. 
 
Dacă soţia mea nu ajungea pe placa de surf şi nu era suficient de puternică încât să se poată ridica pe placă, cred că o trăgea în apă”, a mărturist bărbatul.
 
 
„Pur şi simplu vezi şi reacţionezi, nu ai timp să analizezi”
 
„M-am dus spre ea pentru că nu îneţelegeam ce s-a întâmplat. Voiam să ştiu ce s-a întâmplat cu ea. Şi când am ajuns acolo şi am văzut că rechinul a prins-o de picior, reacţia mea imediată a fost să-i dau pumni rechinului. 
 
Adică nu ai cum să analizezi situaţia şi să spui Gata, acum este timpul să acţionez. Pur şi simplu vezi şi reacţionezi”, a adăugat Mark Rapley.
 
 
Femeia a fost salvată din colţii rechinului chiar de soţul ei
 
Femeia făcea surf pe o plajă din New South Wales, Australia în momentul în care un rechin a prins-o de gambă. 
 
Aceasta a reuşit să se urce pe placa de surf, dar a fost ajutată şi de soţul ei. Acesta a reacţionat imediat şi, spre surprinderea tuturor surferilor din apropeiere, bărbatul a început să lovească rechinul cu pumnii. 
 
Soţia sa a fost transportată la spital, prezentând răni destul de grave pe piciorul drept. 
 
Medicii au operat-o, iar acum se află în stare stabilă. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici