Ethan Hawke revine în România

Actorul Ethan Hawke revine în România pentru a participa, pe 31 octombrie, la Balul de Caritate de Halloween, care va avea loc la Palatul Parlamentului, informează organizatorii evenimentului.

100 afișări
Imaginea articolului Ethan Hawke revine în România

Ethan Hawke revine în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Leslie Hawke, preşedinta Asociaţiei Ovidiu Rom, a anunţat că fiul ei, Ethan Hawke, şi-a confirmat prezenţa la Bal, iar Mark Gitenstein, noul ambasador al Statelor Unite, va fi cel care va adresa discursul-cheie al serii.

Madonna şi-a dorit să sprijine cât mai mult evenimentul care va avea loc la de Halloween la Palatul Parlamentului şi, pentru că prezenţa ei nu va fi posibilă, cântăreaţa a confirmat faptul ca va dona un obiect personal care va fi scos la licitaţie sau va fi dat ca premiu la tombolă.

"La început n-am fost sigură că ar trebui să mai organizăm încă un eveniment de asemenea anvergură, luând în consideraţie criza financiară, dar Balul de Halloween din acest an se conturează a fi cel mai interesant de până acum. Sper că oamenii ne vor sprijini în continuare în munca noastră, prin intermediul balului, chiar dacă în acest an va trebui să caute puţin mai adânc în buzunare. Anul trecut am strâns peste 80% dintre fondurile noastre prin intermediul Balului de Halloween, direct sau indirect", a declarat Leslie Hawke.

Rata în creştere a abandonului şcolar în România a determinat Asociaţia Ovidiu Rom să lanseze, în luna iunie, campania de sensibilizare a opiniei publice "Şcoala te face mare".

Vedete din România, printre care Cabral Ibacka şi Andreea Marin Bănică, au sprijinit aceasta campanie, care a stârnit reacţii sociale aproape imediate. Anul acesta, chiar ambasadorul Statelor Unite îşi va arăta sprijinul faţă de campania iniţiată de Asociaţia Ovidiu Rom.

"Sunt foarte bucuroasă că Ambasadorul Gitenstein va vorbi despre importanţa crucială a educaţiei într-un mediu global competitiv. Cred că este esenţial ca sectorul de afaceri să sprijine educaţia universală - deoarece dacă România nu va avea o forţă de muncă competitivă în 20 de ani, va avea o societate tristă şi o economie foarte slabă", a adăugat Leslie Hawke.

Ethan Hawke, de două ori nominalizat la premiul Oscar va filma anul viitor un spot tv prin care va susţine campania iniţiată de Asociaţia Ovidiu Rom.

Fondurile strânse la Balul de Caritate de Halloween: Ediţia globală, care va avea loc pe 31 octombrie, la Palatul Parlamentului, vor permite Asociaţiei Ovidiu Rom să continue eforturile de a aduce fiecare copil din România la şcoală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici