Eurovision 2011: CNN prezintă Republica Moldova ca ţară cu şanse la marele premiu - VIDEO

CNN a realizat un material despre concursul Eurovision, descriind evenimentul muzical ca unul dintre cele mai longevive şi vizionate concursuri, care însă prezintă atât momente frumoase, cât şi ridicole.

2095 afișări
Imaginea articolului Eurovision 2011: CNN prezintă Republica Moldova ca ţară cu şanse la marele premiu - VIDEO

Eurovision 2011: CNN prezintă Republica Moldova ca ţară cu şanse la marele premiu (Imagine: www.eurovision.tv)

Ţara câştigătoare a concursului va avea parte de mult prestigiu, însă şi de o creştere a economiei, spune reporterul televiziunii.

CNN îi prezintă pe concurenţii din Irlanda, Marea Britanie, Suedia şi Republica Moldova ca fiind ţările fruntaşe în lupta pentru marele premiu.

Finala concursului Eurovision va avea loc în această seară la Dusseldorf Arena, Germania. România este reprezentată de trupa Hotel FM, care va intra în concurs cu piesa "Change" poziţia a 17-a.

Ordinea intrării în concurs în finala de sâmbătă este următoarea: Finlanda, Bosnia-Herţegovina, Danemarca, Lituania, Ungaria, Irlanda, Suedia, Estonia, Grecia, Rusia, Franţa, Italia, Elveţia, Marea Britanie, Moldova, Germania, România, Austria, Azerbaidjan, Slovenia, Islanda, Spania, Ucraina, Serbia şi Georgia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici