EUROVISION 2013 - Grecul care a cântat "Alcohol Is Free": "Am mers la Malmo cu doar 5 euro în buzunar" - FOTO, VIDEO

Ilias Kozas, solistul trupei Koza Mostra, care a reprezentat Grecia la Eurovision 2013, a vorbit într-o emisiune de televiziune despre participarea grupului său la acest concurs muzical şi a spus că a mers la Malmö "cu doar 5 euro în buzunar".

836 afișări
Imaginea articolului EUROVISION 2013 - Grecul care a cântat "Alcohol Is Free": "Am mers la Malmo cu doar 5 euro în buzunar" - FOTO, VIDEO

EUROVISION 2013 - Grecul care a cântat "Alcohol Is Free" "Am mers la Malmo cu doar 5 euro în buzunar"

Muzicianul grec a făcut aceste dezvăluiri în emisiunea de televiziune "Proino mou", care a fost difuzată marţi, informează greekreporter.com.

Ilias Kozas, solistul principal al trupei Koza Mostra, una dintre cele mai cunoscute formaţii de ska balcanic din Grecia, a spus că EUROVISION 2013 a fost experienţă foarte bună pentru el şi colegii săi. Totodată, muzicianul grec a dezvăluit faptul că nu i-a plăcut piesa Danemarcei (câştigătoarea concursului, n.r.) la fel de mult ca piesa Azerbaidjanului.

Ilias Kozas nu a ezitat totodată să afirme că alianţele dintre diverse ţări europene au împiedicat Grecia să ocupe un loc mai bun în finala acestui concurs. Grecia, reprezentată de trupa Koza Mostra, care a interpretat cântecul "Alcohol Is Free", s-a clasat pe locul al şaselea.

Ilias Kozas a spus că nu a primit niciun ban pentru participarea la Eurovision: "Am avut doar cinci euro în buzunare în timpul Eurovisionului. Ne-am întors la Salonic cu autobuzul".

Cezar, reprezentantul României, s-a clasat pe locul al 13-lea în concursul a cărui finală a avut loc sâmbătă seară, la Malmö Arena. Ediţia de anul acesta a concursului Eurovision s-a desfăşurat la Malmö, în Suedia, după ce reprezentanta acestei ţări, Loreen, a câştigat, anul trecut, celebra competiţie muzicală, cu piesa "Euphoria".

Danemarca a câştigat concursul Eurovision 2013, cu melodia "Only Teardrops", interpretată de Emmelie de Forest, care a obţinut 281 de puncte în urma voturilor publicului şi ale juriului internaţional. Pe următoarele două poziţii s-au clasat Azerbaidjan şi Ucraina.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici