Eva Kiss îşi lansează albumul "Amintiri", joi, la Bucureşti

Cântăreaţa Eva Kiss, celebră pentru hituri precum "Puterea dragostei" şi "Tăcutele iubiri", îşi lansează cel mai nou album, "Amintiri", joi, la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" din Bucureşti, evenimentul fiind urmat de o sesiune de autografe.

684 afișări
Imaginea articolului Eva Kiss îşi lansează albumul "Amintiri", joi, la Bucureşti

Eva Kiss îşi lansează albumul "Amintiri", joi, la Bucureşti

Evenimentul va avea loc de la ora 18.00, în sala Savoy a Teatrului "Constantin Tănase", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

La evenimentul de lansare a albumului, scos pe piaţă de casa de discuri Electrecord, vor susţine un recital Eva Kiss şi Radu Constantin.

Pe discul "Amintiri" se regăsesc mai multe coveruri celebre, dar şi alte piese celebre ale Evei Kiss - "Tăcutele iubiri", "Anotimpul speranţelor", "Puterea dragostei", "Unforgettable", "Don't Cry for me, Argentina", "Everytime we Touch", "Ave Maria", "Woman in Love", "Maşina timpului" etc.

Născută pe 31 martie 1953, la Bucureşti, cântăreaţa de muzică pop Eva Kiss trăieşte, din 1990, în Danemarca, împreună cu soţul ei, Radu Constantin.

Cântăreaţa a debutat în 1967 în emisiunea televizată "Dialog la distanţă", prezentată de Ion Besoiu, după care a primit numeroase diplome şi premii la diverse concursuri muzicale. În 1973, ea a participat la emisiunea-concurs "Steaua fără nume", reuşind să treacă de primele două etape. A început apoi primele filmări şi a participat la Festivalul de la Mamaia, cu piesele "O ramură spre cer" şi "Cântec" (Horia Moculescu).

În 1975, Eva Kiss s-a angajat Teatrul satiric muzical "Constantin Tănase" din Bucureşti. În 1979, a participat la Festivalul Orfeul de Aur din Bulgaria unde a obţinut premiul pentru cea mai bună interpretare, iar anul următor a participat la World Popular Song Festival din Tokyo, Japonia, cu piesa "Vreau" (Dan Ardelean).

În 1988, în februaríe, Radu Constantin - fost basist în orchestra "Romanticii" -, al doilea soţ al cântăreţei, cu care se căsătorise în 1984, emigrează în Danemarca, iar 1990 Eva Kiss îşi urmează soţul alături de cele două fete ale sale.

Cei doi muzicieni deţin un studio de înregistrări, au editat trei albume care s-au vândut în Danemarca şi care s-au bucurat de aprecieri. Cei doi au participat la emisiunile posturilor TV din Danemarca, au acordat interviuri pentru posturile de radio din această ţară şi au participat frecvent la concerte de binefacere. De asemenea, Eva Kiss a cântat de două ori în faţa reginei Danemarcei.

Printre cele mai celebre piese ale sale se numără "Tăcutele iubiri", "Anotimpul speranţelor", "Puterea dragostei", "Copilul meu"," Acele veri ale iubirii" etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici