Eva Mendes şi Ryan Gosling au devenit părinţii unei fetiţe

Actriţa Eva Mendes, în vârstă de 40 de ani, şi partenerul ei de viaţă, actorul Ryan Gosling, în vârstă de 33 de ani, au devenit părinţii unei fetiţe, a anunţat marţi tabloidul american US Weekly.

899 afișări
Imaginea articolului Eva Mendes şi Ryan Gosling au devenit părinţii unei fetiţe

Eva Mendes şi Ryan Gosling au devenit părinţii unei fetiţe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătorii de cuvânt ai celor doi actori nu au confirmat deocamdată informaţia. Numele bebeluşului nu a fost nici el dat publicităţii.

Acesta este primul copil pentru ambele vedete.

Cei doi actori, care formează unul dintre cele mai strălucitoare cupluri de la Hollywood, s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Destine la răscruce/ The Place Beyond The Pines", lansat pe marile ecrane în 2013.

Eva Mendes, născută în Florida, de origine cubaneză, a rămas foarte discretă în privinţa sarcinii sale şi nu s-a arătat niciodată în public cu rochii mulate care să îi expună silueta rotunjită de viitoare mămică.

Născută pe 5 martie 1974, Eva Mendes a urmat studii de marketing la California State University, la care a renunţat însă pentru a studia actoria. Este cunoscută din filme precum "Zi de instrucţie/ Training Day" (2001), "Noaptea e a noastră/ We Own the Night" (2007), "Demon pe două roţi/ Ghost Rider" (2007) şi "Păcatele unui poliţist - Ultimul apel: New Orleans" (2009).

Ryan Gosling a urmat un drum destul de întortocheat înainte de a ajunge unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood. Născut şi crescut în provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problemă la şcoală, unde avea note foarte mici şi se bătea adeseori cu colegii săi. Mama lui a divorţat şi s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tânărul Ryan şi-a început cariera în showbiz. A apărut prima dată în "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artişti de seamă, precum Britney Spears, Christina Aguilera şi Justin Timberlake.

Ryan Gosling este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, prestaţiile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive" şi " The Ides of March" fiind apreciate de critici. Recent, starul canadian a jucat şi în câteva producţii considerate comerciale, cu succes în special la publicul feminin, precum "A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love" şi "The Place Beyond the Pines".

Recent, Ryan Gosling s-a lansat în regia de film şi a realizat lungmetrajul "Lost River", în care joacă şi partenera sa de viaţă, Eva Mendes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici