Explicaţia „extraterestră” a unui cercetător pentru durerile de spate ale oamenilor

Oamenii suferă de dureri de spate deoarece provin de pe o altă planetă cu gravitaţie mai mică, susţine un cercetător.

7928 afișări
Imaginea articolului Explicaţia „extraterestră” a unui cercetător pentru durerile de spate ale oamenilor

Explicaţia „extraterestră” a unui cercetător pentru durerile de spate ale oamenilor

Dr. Ellis Silver spune că rasa umana a fost „transplantată” în urmă cu 60.000 - 200.000 de ani pe Pământ din sistemul solar Alpha Centauri.

Planeta pe care a apărut specia umană avea gravitaţie mai mică, de aceea oamenii au acum probleme cu spatele, potrivit lui Silver. El susţine şi că oamenii erau mai înalţi ca rezultat al gravitaţiei mai mici. 

Alpha Centauri este un sistem de trei stele cu trei exoplanete. Acesta se află la 4,37 ani lumină distanţă de Soare.

Cercetătorul îşi detaliază teoria în cartea „Oamenii nu sunt de pe Pământ: o evaluare ştiinţifică a dovezilor”. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici