Faith No More se reunesc pentru un turneu european (Video)

Membrii trupei de rock alternativ Faith No More, care s-a destrămat în 1998, au anunţat că se vor reuni pentru o serie de concerte care vor fi susţinute anul acesta în cadrul unor festivaluri europene, potrivit purtătorului de cuvânt al vocalului Mike Patton.

12 afișări
Imaginea articolului Faith No More se reunesc pentru un turneu european (Video)

Faith No More se reunesc pentru un turneu european (www.mog.com)

Până în prezent, trupa nu a anunţat niciun concert pe teritoriul nord-american.

Aşa cum presa americană a anunţat anterior, doar vocalul trupei, Mike Patton, şi Rahzel, un muzician cu care solistul colaborează frecvent, vor concerta la Coachella Valley Music & Art Festival (California), din luna aprilie, în ciuda speculaţiilor privind participarea tuturor membrilor grupului Faith No More la acest eveniment.

Nu au fost anunţate deocamdată nici componenţa trupei, nici datele şi festivalurile la care grupul va susţine concertele.

Ştirea despre reunirea trupei Faith No More coincide cu participarea lui Mike Patton, pentru prima oară în carieră, la realizarea coloanei sonore a unui film - "Crank 2: High Voltage", care va fi lansat pe 17 aprilie.

Între timp, Mike Patton şi DJ Rahzel au lucrat la un album, care încă nu a fost lansat pe piaţă.

Originară din San Francisco, formaţia Faith No More s-a format în 1982 şi s-a destrămat în anul 1998.

 
Stilul trupei, rock alternativ experimental, a fost marcat de-a lungul activităţii în industria muzicală a trupei, de diferite influenţe precum hip hop, funk sau soul.

"We care a lot", piesa care dă şi titlul primului album Faith No More, lansat în 1985, este una dintre primele melodii care a combinat rmuzica rock cu cea hip hop.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici