Familia Ponta a angajat o bonă din Filipine

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, la Realitatea FM, că a angajat o bonă din Filipine, cu un salariu de 500 de dolari, el motivând această alegere prin faptul că el şi soţia au dorit în acest post pe cineva care să nu fie uşor de contactat de tabloide.

32 afișări
Imaginea articolului Familia Ponta a angajat o bonă din Filipine

Familia Ponta a angajat o bonă din Filipine (Imagine: Adi Piclişan/ Mediafax Foto)

"Avem o bonă din Filipine, are contract de muncă, stă toată ziua cu fetiţa noastră, pentru că, din păcate, noi doi suntem plecaţi tot timpul", a spus Ponta, precizând că salariul acesteia este de 500 de dolari.

Întrebat de ce au făcut o astfel de opţiune, liderul PSD a răspuns: "În primul rând pentru că ne-am dorit să nu fie cineva care să fie neapărat uşor de contactat de către tabloide, ce mai fac Victor şi Daciana acasa, pe unde îşi duc copilul, e un avantaj lucrul acesta".

Victor Ponta a menţionat că ideea a fost a soţiei sale, Daciana Sârbu.

"Este o idee bună, dar cea mai mare muncă o face tot soacra mea", a mai spus el, la Realitatea FM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici