Fanii lui Michael Jackson urmăresc, în parcul Obor, ceremonia funerară a artistului

Circa 200 de fani ai lui Michael Jackson urmăresc, în parcul Obor, ceremonia funerară a megastarului, transmisă live pe un ecran amplasat în faţa Primăriei Sectorului 2.

38 afișări
Imaginea articolului Fanii lui Michael Jackson urmăresc, în parcul Obor, ceremonia funerară a artistului

Fanii lui Michael Jackson urmăresc, în parcul Obor, ceremonia funerară a artistului (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Fanii au venit în parcul Obor cu postere ce îl înfăţişează pe artist, dar şi cu albume ale lui Jackson. De asemenea, fanii au adus şi un banner ce îl proclamă nemuritor pe "Regele pop-ului" - "Michael Jackson 1958 - Forever", precum şi un altul cu inscripţia "Heal The World".

Aşezaţi în faţa ecranului pe care era difuzată ceremonia funerară, fanii lui Jackson au urmărit - unii cu lacrimi în ochi - cum sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson a fost adus şi apoi depus la Staples Center, în Los Angeles.

Depunerea sicriului cu trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson într-o secţiune amenajată special a scenei de la Staples Center a marcat începutul ceremoniei publice care se derulează în memoria "Regelui Pop-ului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici