Fanii stau deja la coadă să intre pe stadion, la concertul Rolling Stones

Aproape 500 de spectatori strânşi deja pentru concertul Rolling Stones au aşteptat timp de o oră să li se permită accesul pe Stadionul Lia Manoliu, unde trupa va susţine, marţi seară, primul său spectacol din Bucureşti.

1 afișare
Imaginea articolului Fanii stau deja la coadă să intre pe stadion, la concertul Rolling Stones

Lumea stă la coadă să intre pe stadion, la concertul Rolling Stones

Deşi organizatorii anunţaseră că accesul publicului se va face începând cu ora 16.00, porţile s-au deschis o oră mai târziu. Decizia privind restricţionarea accesului timp de o oră a aparţinut managementului trupei.

Bilete pentru concert se mai găsesc încă la intrarea în stadion.

Publicul poate intra la stadionul Lia Manoliu prin trei căi de acces - din străzile Ion Coravu şi Tony Bulandra şi din Bulevardul Basarabia, fiecare poartă având alocată câte o serie de bilete.

Spectatorii care au locuri în tribuna VIP au la dispoziţie o parcare special amenajată lângă intrarea din Bulevardul Basarabia. De asemenea, în spatele stadionului este o parcare destinată restului spectatorilor, însă cu locuri limitate.

Spectatorii nu au voie să intre la concert cu aparate de fotografiat, camere de luat vederi, mâncare, băutură sau medicamente.

La concert sunt aşteptaţi circa 60.000 de spectatori, în deschidere urmând să cânte formaţiile Iris şi The Charlatans. Trupa Rolling Stones va intra în scenă după ora 21.00, pentru a fi puse în valoare efectele pirotehnice şi jocurile de lumini folosite în turneul său actual.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici