FBI i-a confiscat două milioane de dolari lui David Copperfield

Agenţii poliţiei federale americane (FBI) au confiscat suma de două milioane de dolari dintr-un depozit din Las Vegas deţinut de iluzionistul David Copperfield, în urma unui raid, potrivit presei locale, informează Reuters.

3 afișări
Imaginea articolului FBI i-a confiscat două milioane de dolari lui David Copperfield

Două milioane de dolari, confiscate dintr-un depozit al lui David Copperfield

În cursul raidului de miercuri noaptea, agenţii au mai confiscat un hard disk şi un card de memorie ale unui computer care făcea parte dintr-un sistem video digital.

Se pare că acţiunea condusă de poliţie face parte dintr-o anchetă care se desfăşoară la Seatlle.

"Am înţeles că s-a deschis o anchetă, ţinem legătura cu poliţia şi respectăm confidenţialitatea impusă de investigaţie", a declarat avocatul lui Copperfield, David Chesnoff, într-un comunicat citat de posturile de radio şi televiziune din Las Vegas.

Copperfield, în vârstă de 51 de ani, al cărui nume real este David Kotkin, este autorul unor numere de magie celebre: el a făcut să dispară Statuia Libertăţii şi a trecut prin Marele Zid chinezesc.

Copperfield susţine regulat spectacole de magie la hotelul MGM Grand din Las Vegas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici