Femeia care a furat un jurnal aparţinând fiicei lui Joe Biden, o lună de închisoare

  • O femeie care a furat un jurnal aparţinând fiicei lui Joe Biden şi l-a vândut unei organizaţii conservatoare a fost condamnată la o lună de închisoare.
  • Aimee Harris va petrece, de asemenea, trei luni de detenţie la domiciliu, după ce a furat obiecte personale aparţinând lui Ashley Biden.
274 afișări
Imaginea articolului Femeia care a furat un jurnal aparţinând fiicei lui Joe Biden, o lună de închisoare

Sursa foto: AP

Harris, în vârstă de 41 de ani, a pledat vinovată în 2022 la o acuzaţie de conspiraţie pentru transportul de bunuri furate peste graniţele statului.

Ea a fost condamnată marţi la tribunalul federal din New York, notează BBC.

Femeia a declarat că a primit 20.000 de dolari de la Project Veritas, un grup care desfăşoară acţiuni cu camere ascunse ce vizează instituţii de presă, oficiali guvernamentali şi politicieni.

Instanţa i-a ordonat să renunţe la aceşti bani.

Judecătoarea Laura Taylor Swain a calificat acţiunile lui Harris drept "josnice şi, în consecinţă, foarte grave".

Ashley Biden a păstrat jurnalul şi alte obiecte într-o casă în care a stat în Delray Beach, Florida, în 2020. Proprietarul imobilului i-a permis ulterior lui Harris să stea în casă. Aceasta a găsit obiectele fiicei lui Biden şi, împreună cu un co-inculpat, Robert Kurlander, a încercat să vândă jurnalul echipei de campanie a lui Donald Trump. Când campania lui Trump a eşuat, cei doi au abordat Project Veritas.

Kurlander a pledat, de asemenea, vinovat şi va fi condamnat la o dată ulterioară.

Project Veritas nu a publicat jurnalele.

O altă publicaţie de dreapta a publicat ulterior ceea ce a spus că ar fi jurnalele, cu mici modificări.

Ben Wetmore, preşedintele consiliului de administraţie al Project Veritas, a declarat pentru BBC că organizaţia a predat jurnalul autorităţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici