FENOMEN INEXPLICABIL: Obiecte misterioase identice, observate în locuri diferite cu ajutorul Google Maps - FOTO, VIDEO

Două obiecte misterioase identice, situate la 1000 de km unul de celălalt, au fost observate cu ajutorul Google Maps şi Google Street View. Obiectele de pe cer seamănă cu faimoasele "farfurii zburătoare" şi au o culoare roşiatică.

6353 afișări
Imaginea articolului FENOMEN INEXPLICABIL: Obiecte misterioase identice, observate în locuri diferite cu ajutorul Google Maps - FOTO, VIDEO

FENOMEN INEXPLICABIL: Două obiecte misterioase identice, observate cu ajutorul Google Maps (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele două obiecte sunt vizibile pentru toţi cei care folosesc cele două aplicaţii. Unul poate fi observat în oraşul Jacksonville, din Texas, iar celălalt deasupra hotelului Sky City Casino din Acoma Pueblo (New Mexico), scrie Daily Mail.

Fenomenul a fost observat prima dată de Andrea Dover, care a informat postul local TV KLTV, afiliat ABC.

Pană în prezent, nimeni nu a putut oferi o explicaţie cu privire la cele două obiecte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici