Fergie, membră a grupului Black Eyed Peas, îşi lansează propriul brand de vinuri

Cântăreaţa Fergie, membră a grupului Black Eyed Peas, a cumpărat un domeniu viticol în California şi intenţionează să îşi lanseze propriul brand de vinuri.

149 afișări
Imaginea articolului Fergie, membră a grupului Black Eyed Peas, îşi lansează propriul brand de vinuri

Fergie, membră a grupului Black Eyed Peas, îşi lansează propriul brand de vinuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa americană este renumită pentru faptul că îşi investeşte banii câştigaţi din muzică într-o varietate de proiecte profitabile, iar succesul ei în afaceri a adus-o pe artistă pe coperta revistei Forbes Life, informează express.co.uk.

Cântăreaţa a dezvăluit într-un interviu acordat recent revistei Forbes faptul că investeşte în proprietăţi imobiliare şi a cumpărat clădiri cu apartamente, dar şi un domeniu viticol, care va produce strugurii din care artista intenţionează să îşi lanseze propriul brand de vinuri.

Intitulat Ferguson Crest, noul brand va fi lansat pe piaţă în a doua jumătate a acestui an.

Fergie, care şi-a lansat deja propria linie de parfumuri şi este coproprietară a echipei de fotbal american Miami Dolphins, nu este singura celebritate care se aventurează în afacerile cu vinuri.

Printre vedetele care şi-au lansat deja propriile game de vinuri se numără actriţa americană Drew Barrymore, muzicianul britanic Dave Stewart din grupul Eurythmics, rockerii australieni din trupa AC/DC, trupa americană de trash metal Slayer şi Lemmy, solistul trupei Motorhead.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici