Fergie şi Josh Duhamel s-au căsătorit

Cântăreaţa americană Fergie, pe numele său real Stacy Ann Ferguson, şi actorul Josh Duhamel s-au căsătorit, sâmbătă, la Church Estate Vineyards în Malibu, California, informează revista People.

118 afișări
Imaginea articolului Fergie şi Josh Duhamel s-au căsătorit

Fergie şi Josh Duhamel s-au căsătorit

Printre invitaţii la cermonie s-au numărat colegii lui Fergie din trupa Black Eyed Peas, Kid Rock, chitaristul formaţiei Guns N' Roses, Slash, Kate Hudson, Rebecca Romijn şi Jerry O'Connell, Mario Lopez, Stacy Keibler, dar şi actorii James Caan, Molly Sims şi Vanessa Marcil.

Fergie, în vârstă de 33 de ani, şi Josh Duhamel, în vârstă de 36 de ani, au confirmat logodna în decembrie 2007.

Conform revistei People, Fergie a avut un buchet de flori albe, ornate cu cristale, în timp ce verighetele cuplului au fost semnate H. Stern şi au fost gravate cu mesaje personale. Fergie a avut 10 domnişoare de onoare.

Ceremonia a fost urmată de o recepţie, care a avut loc într-un cort decorat ca o pădure, plafonul acestuia fiind acoperit de lumini.

Săptămâna nunţii a debutat miercuri, cu o petrecere comună a burlacilor, care a avut loc la Dakota Lounge din Santa Monica, un oraş din California, urmată de o cină hawaiană, care s-a desfăşurat vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici