Ferma Neverland a lui Michael Jackson ar putea deveni o şcoală de muzică pentru copii

Celebra fermă Neverland a cântăreţului american Michael Jackson ar putea fi transformată într-o şcoală de muzică pentru copiii şi adolescenţii talentaţi din Statele Unite ale Americii şi ar putea purta numele "regelui muzicii pop", informează contactmusic.com.

86 afișări
Imaginea articolului Ferma Neverland a lui Michael Jackson ar putea deveni o şcoală de muzică pentru copii

Ferma Neverland a lui Michael Jackson ar putea deveni o şcoală de muzică pentru copii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Colony Capital, compania care deţinea această proprietate încă dinainte de moartea starului, petrecută pe 25 iunie 2009, doreşte să transforme această fermă din California ce are o suprafaţă de 11.300 de metri pătraţi într-un institut în care copiii şi adolescenţii talentaţi să studieze o varietate de genuri şi stiluri muzicale.

Potrivit site-ului TMZ.com, compania Colony Capital doreşte ca noua şcoală să poarte numele megastarului şi să funcţioneze ca o replică a prestigiosului Institut de artă dramatică Juilliard din New York, unde cursanţii iau lecţii de dans, muzică şi artă dramatică.

Înainte de începerea lucrărilor de amenajare a fermei Neverland, Colony Capital trebuie să obţină atât avizul din partea consiliului regional al comitatului Santa Barbara, cât şi permisiunea de a folosi numele starului din partea fondului care îi administrează averea.

"Este o idee interesantă. Am fi deschişi în faţa unei astfel de propuneri", a declarat un reprezentant al acestui fond.

Michael Jackson a cumpărat ferma Neverland în 1987 cu intenţia de a o transforma într-un "paradis al copiilor".

După ce a amenajat la Neverland un carusel, diverse instalaţii de bâlci şi o grădină zoologică - cu elefanţi, şerpi, girafe şi lame -, Michael Jackson a permis accesul liber copiilor din toată lumea în interiorul reşedinţei sale.

Starul american a părăsit Neverland după ce a fost acuzat de pedofilie în 2003, acuzaţie de care a fost însă achitat, după un proces intens mediatizat, în 2005.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac provocat de o supradoză de medicamente. La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere. Dacă va fi găsit vinovat, Conrad Murray riscă să îşi petreacă următorii cinci ani în închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici