FestiGal: Lora, Elena Gheorghe şi Sore vor cânta alături de Smiley, Feli şi trupa Shot

După ce Smiley, Feli şi trupa Shot şi-au anunţat prezenţa la FestiGal (care va avea loc pe 1 şi 2 decembrie la Sala Polivalentă), organizatorii au anunţat că li se alătură şi Lora, Elena Gheorghe şi Sore.

1003 afișări
Imaginea articolului FestiGal: Lora, Elena Gheorghe şi Sore vor cânta alături de Smiley, Feli şi trupa Shot

FestiGal: Lora, Elena Gheorghe şi Sore vor cânta alături de Smiley, Feli şi trupa Shot

Cele trei vedete, alături de alte nume mari ale showbiz-ului românesc, vor lua parte la "Spectacolul Spectacolelor", pe care organizatorii îl descriu ca fiind un show total, unic, organizat în premieră în România. Artiştii vor urca pe scena FestiGal într-un show ce uneşte elemente de muzică, dans, teatru şi circ.

"Festigal e un show cum nu s-a mai făcut niciodată în România. Spectacolul pleacă de la o temă foarte simplă şi frumoasă, «am un vis» - şi ne conduce într-o călătorie spre o lume de basm, o lume în care totul este posibil. Tot ce am visat vreodată va fi pe scenă la FestiGal", a povestit Smiley, care este în acelaşi timp coproducător al evenimentului şi component al echipei de creaţie a show-ului.

Visul Elenei Gheorghe a fost, este şi va fi muzica. La vârsta de trei ani a urcat pentru prima dată pe scenă, în clasa a-IX-a a participat la festivalul Mamaia, iar oferta de a fi parte a trupei Mandinga a venit de nicăieri. "Motivaţia mea este simplă: «Lupta nu e cu ceilalţi, ci a ta cu tine». Dacă ai un vis nu trebuie niciodată să renunţi la el. Eu am ştiut de copil că menirea mea este să cânt, să transform emoţiile în sunete. Iar dacă pentru a-mi realiza visul a trebuit să mă trezesc ani la rând cu noaptea în cap ca să ajung la cursurile de canto, acest lucru nu m-a făcut să înţeleg decât că sunt capabilă de orice pentru a-mi urma visul. Privită aşa, povestea mea se potriveşte perfect cu tema show-ului FestiGal, de aceea am acceptat cu mare drag invitaţia de a participa la un spectacol unic, a cărui temă este visul devenit realitate", a declarat Elena.

În viziunea Lorei, orice vis are nevoie de un combustibil, iar combustibilul ei este energia oamenilor din jur, a publicului. "Eu nu am avut sprijinul apropiaţilor. Părinţii nu m-au încurajat să îmi urmez visul. Am continuat să cânt, să scriu versuri, să înregistrez melodii, să mă pregătesc pentru o carieră în muzică. Astăzi mama mea este coordonatorul fan clubului meu. Stă de vorbă cu fanii din social media, mă însoţeşte la concerte, mă sfătuieşte. Poate eu am întâmpinat mai multe obstacole înainte de a reuşi cu adevărat, dar nu aş face nicio secundă altfel. Eu am un vis şi îl voi spune în cadrul mega show-ului FestiGal", a spus Lora.

Sore a urcat pentru prima dată pe scenă la zece ani şi spune că apropiaţii i-au fost un adevărat sprijin pe tot parcursul carierei. Soarta a făcut să câştige un casting pentru o producţie de televiziune – serialul "Pariu cu viaţa", difuzat la Pro TV, iar din acel moment a ştiut că drumul spre împlinirea visului s-a deschis: "Mi-am dat seama că dacă îţi doreşti ceva cu adevărat, iar acel ceva este pentru tine, soarta vine în ajutorul tău. Am câştigat un rol în «Pariu cu viaţa» după o preselecţie la care au participat 3.000 de oameni. Apoi, după terminarea serialului am continuat să cânt pentru că, în sfârşit, îmi urmam visul".

Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din capitală, în zilele de 1 şi 2 decembrie 2016, şi îşi propune să uimească publicul prin conceptul special, dar şi prin aducerea pe scenă a celor mai în vogă artişti.

Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim, iar preţul unuia porneşte de la 50 de lei.

Partenerii evenimentului sunt Carrefour România, Turkish Airlines, Asociaţia Telefonul Copilului, Primăria Municipiului Bucureşti, Guvernul României prin Ministerul Tineretului şi Sportului şi Circul & Variete Globus. Muzica este oferită de HaHaHa Production.

Informaţii despre eveniment găsiţi pe site-ul oficial (festigal.ro), dar şi pagina de Facebook (facebook.com/festigalromania).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici