Festivalul Cerbul de Aur, urmărit de peste 10 milioane de telespectatori

Festivalul Cerbul de Aur, care s-a desfăşurat în perioada 2 - 7 septembrie la Braşov, a fost urmărit, pe parcursul celor şase zile, de peste 10 milioane de telespectatori la nivel naţional, informează un comunicat al Televiziunii Publice.

105 afișări
Imaginea articolului Festivalul Cerbul de Aur, urmărit de peste 10 milioane de telespectatori

Festivalul Cerbul de Aur, urmărit de peste 10 milioane de telespectatori (Imagine: Claudiu Postelnicu/Mediafax Foto)

Festivalul Cerbul de Aur a fost difuzat integral pe TVR 1 şi TVR HD.

Pe de altă parte, Cerbul de Aur a putut fi urmărit de românii din străinătate prin intermediul postului TVR Internaţional.

În plus, în premieră la ediţia din acest an, concursul de interpretare a putut fi urmărit şi de un nou public. Astfel, concursul Cerbul de Aur 2009 a fost difuzat în acest an, în premieră, de Balkanika Music Television, o televiziune care emite în Albania, Bulgaria, Macedonia, Slovenia, Serbia, Croaţia, Muntenegru, Kosovo, Bosnia şi România.

Marele trofeul al Festivalului Cerbul de Aur de la Braşov a fost câştigat de Antonino din Italia, cu piesa lui Horia Brenciu "Septembrie luni", Cerbul de Argint a revenit românilor de la The Marker, iar pe poziţia a treia s-a clasat un alt român, Ovi, care a reprezentat Norvegia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici