"Festivalul Primăverii", la Galeria Dalles din Capitală, în perioada 25 februarie - 8 martie

Mărţişoare din porţelan şi ceramică, păpuşi din lemn şi frumoase aranjamente florale sunt câteva dintre ofertele de la Târgul de mărţişor "Festivalul Primăverii", care va avea loc în perioada 25 februarie - 8 martie, la Galeria Dalles din Capitală, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

346 afișări
Imaginea articolului "Festivalul Primăverii", la Galeria Dalles din Capitală, în perioada 25 februarie - 8 martie

"Festivalul Primăverii", la Galeria Dalles din Capitală, în perioada 25 februarie - 8 martie (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Mărţişorul, eternul simbol al primăverii, este "regina balului". La târgul "Festivalul Primăverii" se vor găsi mărţişoare sculptate în lemn de tei, cireş şi prun, fiecare venind cu povestea lui: cocoşul, care reprezintă speranţa, bufniţa, un simbol al înţelepciunii, care vede acolo unde oamenii nu pătrund. De asemenea, la târg se vor găsi şi mărţişoare din porţelan şi ceramică inspirate din cultura de Cucuteni, precum şi păpuşi din lemn în straie naţionale.

Pentru fetele care doresc să fie în ton cu natura, organizatorii au pregătit bentiţe atent manufacturate, adevărate coroniţe cu flori de primăvară, accesorii handmade cu influenţe etno reinventate din ţesături populare, bucăţi de postav, transformate în coliere şi brâie vesel colorate.

Cei care îndrăgesc decoraţiunile vor găsi la târg lămpi din metal şi sticlă cu elemente florale, vase din sticlă manuală, colorată în masă sau pictată şi înnobilată cu foiţă de aur.

În anotimpul frumuseţii, bărbaţii au la dispoziţie o mare diversitate de aranjamente florare pe care le pot dărui, alături de o bijuterie din aur, argint sau pietre semipreţioase, aduse din îndepărtatele ţinuturi ale Columbiei, Thailandei, Indiei sau Marocului, sau de cosmetice create din ingrediente 100% naturale.

Târgul "Festivalul Primăverii" de la Galeria Dalles este deschis între 25 februarie şi 8 martie, în intervalul orar 10.00 - 20.00, iar intrarea este liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici