Festivalul Summer Well, care se desfăşoară în weekend: Informaţii utile pentru spectatori

Accesul la ediţia din acest an a Festivalului Summer Well, care se va desfăşura sâmbătă şi duminică, pe Domeniul Ştirbey din Buftea, va fi permis începând cu ora 15.00, informează un comunicat.

420 afișări
Imaginea articolului Festivalul Summer Well, care se desfăşoară în weekend: Informaţii utile pentru spectatori

Festivalul Summer Well, care se desfăşoară în weekend: Informaţii utile pentru spectatori

Astfel, sâmbătă, pe scena festivalului vor urca Bastille, John Newman, The 1975, Chlöe Howl şi Prides, iar, duminică, vor cânta Placebo, The National, Miles Kane, Tom Odell şi Reptile Youth.

Abonamentele Summer Well sunt încă disponibile şi pot fi achiziţionate din orice Orange shop, precum şi online, de pe www.easytickets.ro. Preţul unui abonament pentru ambele zile ale festivalului este de 199 de lei, iar în zilele de festival (sâmbătă şi duminică) abonamentele vor putea fi cumpărate doar de la intrarea pe Domeniul Ştirbey. Intrarea se va face de la ora 15.00, în ambele zile ale festivalului.

Placebo este una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ britanice şi a fost înfiinţată în 1994. Albumul de debut al trupei Placebo a fost înregistrat între 1995 şi 1996 şi a fost urmat de un turneu european alături de David Bowie. Trupa a primit recunoaşterea internaţională odată cu single-ul "Nancy Boy", care a avut un succes răsunător în Europa, în timp ce formaţia se pregătea să înregistreze următorul material discografic.

Bastille este o formaţie rock britanică, formată în 2010, în Londra. Iniţial a fost vorba despre un proiect solo al cântăreţului Dan Smith. Numele trupei provine de la Bastille Day (Ziua Bastiliei), un eveniment sărbătorit de ziua de naştere a lui Smith. În prezent, trupa este alcătuită din Dan Smith, Chris Wood, William Farquarson şi Kyle Simmons.

The National este o trupă indie rock americană, formată în Cincinnati, în 1999. Versurile pieselor trupei au fost descrise ca fiind "întunecate, melancolice şi dificil de interpretat". Formaţia este alcătuită din Matt Berninger (voce), Aaron Dessner (chitară şi clape), Bryce Dessner (chitară), Scott Devendorf (bas) şi Bryan Devendorf (tobe). Trupa a înregistrat şase albume de studio, cel mai recent fiind "Trouble Will Find Me", lansat în mai 2013. Acesta a fost nominalizat la premiile Grammy, la categoria "Best Alternative Album".

John Newman este un cântăreţ britanic cunoscut mai ales pentru piesa "Love Me Again", care a fost pe primul loc în UK Singles Chart, în iulie 2013. Acesta a obţinut două nominalizări la Brit Awards 2014. În februarie 2014, Newman vânduse peste 1,3 milioane de albume doar în Marea Britanie.

Miles Peter Kane este un cântăreţ englez, cunoscut ca solist al trupei The Last Shadow Puppets şi fost solist al formaţiei The Rascals. În prezent, acesta are o carieră solo, dar continuă şi proiectul The Last Shadow Puppets. Primul album solo, "Colour of the Trap", a fost lansat pe 9 mai 2011, iar următorul, "Don't Forget Who You Are" a apărut pe 3 iunie 2013.

The 1975 este o trupă alternative/ indie rock engleză, din Manchester. Formaţia este alcătuită din Matthew Healy (voce, chitară), Adam Hann (chitară), George Daniel (tobe) şi Ross MacDonald (bas).

Tom Odell este un cântăreţ britanic. Piesa lui de debut, "Songs from Another Love", a fost lansată în 2012, şi a câştigat BRIT's Critics' Choice Award la începutul lui 2013. Albumul lui de debut, "Long Way Down", a fost lansat pe 24 iunie 2013.

Chlöe Howl este o cântăreaţa britanică. Aceasta îşi va lansa primul album de studio, "Chlöe Howl", în 2014.

Prides este o trupă scoţiană, formată în Glasgow, în 2013. Formaţia este alcătuită din Stewart Brock (pian, voce), Callum Wiseman (chitară, pian, voce) şi Lewis Gardner (tobe). Grupul a lansat de curând primul single, "Out of the Blue". Pe 17 februarie, trupa a lansat EP "The Seeds You Sow", care conţine trei cântece.

Festivalul Summer Well a debutat în 2011, pe domeniul Ştirbey de la Buftea. Ediţia de anul trecut Summer Well a fost sold out.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici