Fiica actorilor Kim Basinger şi Alec Baldwin va lucra pentru o agenţie de modeling - FOTO

Actriţa Kim Basinger, cunoscută pentru filme precum "Batman" sau "LA Confidential", a fost un model de succes înainte de a câştiga Oscarul. Se pare că fiica ei, din căsătoria cu actorul Alec Baldwin, vrea să-i calce pe urme.

14895 afișări
Imaginea articolului Fiica actorilor Kim Basinger şi Alec Baldwin va lucra pentru o agenţie de modeling - FOTO

Alec şi Ireland Baldwin (Imagine: Hepta)

Ireland Baldwin, care cu siguranţă moşteneşte frumuseţea mamei sale, a semnat recent contracte cu două agenţii de modeling - IMG Models şi Two Management.

La agenţia IMG Models, fiica celor doi actori le va avea drept colege pe Kate Moss şi Miranda Kerr, scrie Daily Mail.

"Este oficial. Voi lucra pentru @TwoManagement şi @IMGmodels! Sunt binecuvântată, fericită şi sunt gata de muncă", a scris pe Twitter Ireland Baldwin, care are 1,88 metri la vârsta de 17 ani.

În aceste zile, Ireland a publicat pe conturile de Twitter şi Tumblr mai multe fotografii care confirmă forma sa fizică de invidiat şi frumuseţea naturală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici