Fiica lui Robin Williams a postat pe Twitter un citat din "Micul Prinţ" în memoria tatălui său: "Îmi lipseşti. Voi încerca să privesc mereu în sus" - FOTO

Zelda Rae Williams, fiica mijlocie a actorului Robin Williams, care a murit luni la 63 de ani, aparent în urma unei sinucideri, a postat pe Twitter un mesaj-tribut emoţionant pentru tatăl său, căruia îi dedică un citat din cunoscuta nuvelă "Micul Prinţ".

4767 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Robin Williams a postat pe Twitter un citat din "Micul Prinţ" în memoria tatălui său: "Îmi lipseşti. Voi încerca să privesc mereu în sus" - FOTO

Fiica lui Robin Williams a postat un citat emoţionant din "Micul Prinţ" în memoria tatălui său: "Îmi lipseşti. Voi încerca să privesc mereu în sus"

"Tu - doar tu vei avea stelele într-un fel în care nimeni nu le va avea... În una dintre stele voi trăi eu. În una dintre ele voi râde. Şi astfel va fi ca şi cum toate stelele ar râde, când te vei uita noaptea la cer... Tu - doar tu - vei avea stele care pot să râdă" este mesajul pe care fiica mijlocie a lui Robin Williams l-a publicat pe Twitter, adăugând la sfârşit: "Te iubesc. Îmi lipseşti. Voi încerca să privesc în sus. Z"

 

Citatul provine din cunoscuta carte "Micul Prinţ" a lui Antoine de Saint-Exupery - o nuvelă franceză scrisă imediat după începutul celui de-al Doilea Război Mondial. Pentru Saint-Exupery aceasta a fost o perioadă întunecată, pentru că el însuşi ducea o luptă cu probleme de sănătate şi cu depresia în nilşte circumstanţe personale tumultuoase, scrie independent.co.uk.

În această perioadă a creat personajul Micului Prinţ, care a căzut pe Pământ dintr-un asteroid de dimensiunea unei case. Povestea este una despre singurătate, dar şi despre prietenie, despre pierderi şi dragoste. Este de fapt povestea unui "străin" care încearcă din răsputeri să desluşească înţelesul lumii din jurul său.

Zelda îşi sărbătorise cei 25 de ani împliniţi cu numai o săptămână înainte ca tatăl său să fie găsit mort în locuinţa sa din California. Ultimul mesaj public al actorului a fost de asemenea un tribut, chiar pentru Zelda.

"Împlineşte un sfert de secol astăzi, dar va fi mereu fetiţa mea", a scris Robin Williams pe Twitter, publicând o fotografie de familie cu ei doi, alb-negru, de la începutul anilor '90.

 

Actorul american Robin Williams, cunoscut în special pentru rolurile sale din filmele "Mrs. Doubtfire" şi "Cercul poeţilor dispăruţi", a decedat la domiciliul său şi se pare că este o sinucidere, a anunţat luni poliţia.

Poliţia a anunţat deja iniţierea unei anchete "cu privire la cauzele şi circumstanţele decesului".

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar". Recent, Robin Williams a jucat în sitcomul "The Crazy Ones", de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agenţii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producători numai după un sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici