Fiica lui Tom Cruise va frecventa cursurile şcolii de scientologie

Suri Cruise, fiica actorilor Tom Cruise şi Katie Holmes, urmează să frecventeze cursurile şcolii de scientologie din Los Angeles, unde va merge cinci zile pe săptămână, după ce va împlini vârsta de trei ani, săptămâna viitoare, informează dailymail.co.uk.

114 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Tom Cruise va frecventa cursurile şcolii de scientologie

Fiica lui Tom Cruise va frecventa cursurile şcolii de scientologie (Imagine: Mediafax Foto)

Familia Cruise a decis ca fiica lor să urmeze cu regularitate cursurile şcolii de scientologie New Village Academy, din Los Angeles, înfiinţată în 2008 de bunul prieten al lui Tom Cruise, renumitul actor american Will Smith.

Toţi profesorii din această şcoală sunt membri ai cultului scientologic, iar "cursul de tehnologie" este unul dintre cele mai importante din materiile studiate.

New Village Academy este foarte strictă în privinţa nutriţiei, impunând elevilor o dietă organică, săracă în carbohidraţi, sodiu şi zahăr.

O sursă apropiată cuplului de actori a declarat că actriţa Katie Holmes este "în mod justificat puţin cam îngrijorată referitor la această despărţire de Suri".

Katie Holmes, în vârstă de 30 de ani, a terminat recent o dietă extrem de severă, pentru a putea să se concentreze, potrivit aceleiaşi surse, asupra conceperii celui de-al doilea ei copil. Această dietă constă în băuturi pe bază de plante şi o procedură de purificare a organismului pentru a elimina substanţele toxice.

Presa internaţională a scris recent că actorii Tom Cruise şi Katie Holmes doresc ca fiica lor, Suri, care va împlini trei ani pe 18 aprilie, să beneficieze de o foarte bună educaţie şi cheltuiesc sume colosale pe cursurile ei de limbi străine, dans şi alte forme de artă.

Cultul scientologic, promovat din plin de Tom Cruise şi John Travolta, este considerat o sectă în mai multe ţări europene, unde a făcut şi subiectul unor condamnări judiciare.

Acesta a fost fondat în Statele Unite, în 1954, de scriitorul de literatură SF Lafayette Ron Hubbard (1911 - 1986), care a pretins că oamenii poartă în ei urme ale unei vechi civilizaţii extraterestre. Scientologia a obţinut avantaje fiscale rezervate cultelor religioase. De altfel, cultul are statut de întreprindere comercială.

Cultul are milioane de adepţi pe care preferă să-i recruteze din cercurile sociale influente. Adepţii trebuie să doneze sume mari de bani pentru a urma cursurile scientologice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici